RSS

weekend: Perahsan!! & update!!


Assalamualaikum..

 terima kasih ye..pada kawan2 yang still sudi singgah cni..even skarang cikkin sangat kekeringan idea nak mengarang..act bukan idea tak de..cume bz sket dgn kerje..jadi x sempat nak mengarang..alhamdulillah..da ade 60+ follower..thanks korang..dan yang terbaru..Miss F..terima kasih..tapi  cikkin tak dapat nak terjah blog kamu..tak di invite katenye..hihi..=)

ok la..done pasal perasan ramai follower tu..hihi..kali ni nak update wedding prep minggu ni...berdasarkan entry sebelum ni..yang cengkonon nak berdating dengan jayanya untuk mencari barang yang tak setel lagi tu..barang hantaran, deco bilik, berabot dan segala bagai tu..hmm..ia berakhir dengan tidak seperti yang diharapkan..siap menangis lagi..huhu..but sume da kembali seperti sedia kala..alhamdulillah..

(en tunang..if u read this..i love u so much.)

walaupon planning asal x menjadi..tapi nasib baik dapat jugak la tanda list yang da setel..hihi..maka..hasil tangkapan minggu ini adalah..wedding bend untuk en tunang..berdasarkan entry Kina hari tu..pasal cincin kahwin untuk lelaki tu..maka kami pon membeli cincin bukan emas atau suasa untuk en tunang..tapi dia sangat suke dengan cincin tersebut..hihi..alhamdulillah =) mule-mule siap tak mo masuk kedaii tu..takut mahal katenye..sebab biasanya kedai kat dalam KLCC sume mahal..sekali bile masuk..owh..boley pegi jauh kedai ni..hihi..ye laa..bkan platinum pon (owh..x mampu) .. nama kedai tu : Bausch K. Stainless Steel Jewelry..boley laa kamu singgah sane nanti k..design pon cantik2..

UPDATE!!!


kad ni cikkin pinjam gamba dari SINI sebab kad cikkin xjumpe pule..ampun..~

lagi satu..cikkin da jumpe kedai polisterin bentuk bantal (betul ke name die?) tu dengan harga rm 3..kurang rm 1.50 dari kedai-kedai sebelum ni..kedai ni kat kajang..deret CIMB..tapi x beli lagi..sebab tak de stok haritu..just tanye  harga..nanti da bebetul beli nanti cikkin update k..kat cni pon die amik tempahan gubahan bunga..free kalo amik barang ngan die..tapi sedey..die x boley buat bunga telor bunga tisu tu..kalo tak..memang da order da..hihi..(cik lela..nak tutorial..tolon ajarin cikkin buat bunga tu  dong..)
 
barang2 laen yang dibeli lagi adalah..gunting craft, kain net,  reben & kertas sticker untuk projek DIY saya ..kalo berjaya projek ni nanti..cikkin cite lagi..kalo tak jadi..cikkin diam2 je eyh..hihhi..baru nak try..sebab cikkin ni tangan bangku..tak kreatip langsung..tapi nak jugak mencuba DIY..sebab jeles kamu sume pandai men-DIY..lagipon nanti tak de hasil tangan perantin kan..haha..

ok laa..nak sambung buat kerje..nnti kite update lagi k..happy preparing b2b..hope sume akan berjalan lancar k..=)



pssstt..marah-marah sayang..alhamdulillah..i'm in love =)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

~ NANA ~ said...

hehe mesti exited kan nk DIY??? waaaa i pon nk usha2 la kedai kat KLCC tu...x cari lg cincin utk si dia :P

"cikkin" said...

hihi..pegi nana..cantik jugak design die..=)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

pastikan nak buat nnt semangat same mcm membeli oke...hehe

lovelyadibah said...

deret CIMB??blur...kt mana??

malynd_anggun said...

cikkin...
kedai bausch tuh kt mne ek?

"cikkin" said...

kasut pink: hehe..harapnye laa..muahha..da beli..sempat buat 1 je..contoh..pastu x buat2 dah..adeh~

cik dba: ingt x org ckp nak g kdai bunge yg kat luar time ujan tu..CIMB bdr kajang...depan kdai buku czip lee tu..kdai die kecik je..bnyk bunge2 kt dpn kedai tu..

cik malynd: kdai bausch tu kat 228B, level 2, suria KLCC..=)

die ade gak cawangan lain..kat midvalley, One Utama & Ikano..

cheQmOomOo said...

wee nk tgk la..tgk survey cincin + DIY gk ni ;)

Post a Comment