RSS

Selesai Konvo..Pre wed pulak...~

assalamualaikum..
hye sume..=)

alhamdulillah..selamat sudah upacara konvokesyen en tunang semalam..
cikkin dapat masuk dewan dengan mama..=)
siap dok depan lagi..huhu..

hadiah konvo sume da setel..hihi..
time kasih pada yang sudi bagi idea..
last2..cikkin bagi bear yang pakai mortar konvo tu + bunga + buku + kad + pakej bergambar..
hope en tunang suke..=)

korang..photographer ni memang best..
macam2 idea die suro kitorang post..
orangnye pon x sombong..senang bekerjasama..
tapi x tengok hasilnye lagi..sebab x dapat lagi..hihi
but saye yakin die akan bagi hasil yang menarik..
sebab mama pon layan die suro post camne..=)
kalo x menarik gak..mungkin kerna kami yang x pandai posing..

bagi yang masih mencari pre wed phoographer..boley laa contact en photog ni ye..
harga berbaloi2..=)

ni link beliau ye..boley la tengok2..
boley LIKE fanpage die juge..
or boley singgah blog die..

gamba en tunang di skrin..tapi name orang laen..huhu..borak lame sangat..sape suro..=p

******************************************************************************

ok la..actually tak de idea..nak update pasal ape..
sebabnye..
tengah pening nak wat storyboard love story ni..huhu..
segan laa nak reveal kisah cinta monyet ni..
tapi da orang nak sponsor pre wed kite..
harusla bersemangat dan memngetepikan rasa segan itu kan..hihi..

yess!! 
kisah pre wedding shoot yang cikkin pening2kan itu..
di entry SINI..
now da tak pening lagi..sebab abang ipar saya..
saudara Azrul (Pencerita) bermurah hati nak sponsor..
big yeayy!! untuk diri sendiri..
mungkin die happy dapat baby baru..
alhamdulillah..
rezeki..terima kasih untuk mummy & daddy sekeluarga.. =)

Baby Mohammad Aisy Putera & Kakak Puteri Nur Kamelia..love them!!


psstt..alhamdulillah..2 month to go..moga dipermudahkan..ibu..tolon doakan ikin ya..=)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

~ mizzAmy ~ said...

congrats to encik tunang cikkin. wooww.. siap ada story board lagi tu untuk pre-wedding. menarik nih...

"cikkin" said...

amy: haha..entahlaa..ape diorang nak wat pon x tau..katenye nak cari ilham dari kisah cinta tersebut..huhu..layan kan aje..=)

Wawa Yusoff said...

tahniah kpd incik tunang cikkin :)
hadiah utk incik tunang tu mmg superb la. siap ade pakej bergambar lagi :)

lovelyadibah said...

alor..apsal xbg coklat~..huuu~...tahniah gak untuk encik tunang cikkin!!:)

Post a Comment