RSS

MATTA FAIR is Back!!


Assalamualaikum...

MATTA Fair da kembali!!

pada yang sedang mencari pakej2 percutian menarik..sile terjah ye..

2 HARI LAGII!!!

Event: MATTA FAIR KUALA LUMPUR
Date : Mar 11 - 13 2011
Venue : Putra World Trade Centre (PWTC)




ni cikkin copy terus dari web diorang..boley klik link kat bawah tu untuk tau upcoming event diorang yang lain..=)



pssstt..semakin hari semakin sayang...syukur..=)




















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Tetibe mood hornymoon menjelma.. ahaks

~ NANA ~ said...

yeahhh ni lah yg kite cari! :)

btw my fren baru je ckp dgn i yg air asia tgh buat promotion RM499 tambang to gold cost

"cikkin" said...

kasut pink: hahaha..yeayhh!!

nana: hoh?? ye ke? pegi balik?

lovelyadibah said...

huuu~...tiap2 minggu ada jer fair nyer..:P

cikkin nk cari pakej hanimun oversea k??:)

~ mizzAmy ~ said...

hopefully dpt pergi and dpt book hotel yg didamba2 kan itu. hehehe... cikkin nak ke mana nanti?

"cikkin" said...

cik dba: hahha..as i said before..ni sume da diserahkan pada en tunang..pasrah~

amy: yeahh..sile2..book cepat k..kite x tau lg kemane..huhu..mode: pasrah lagi..=p

Post a Comment