RSS

Konvo & Surprise yang tak jadi..


assalamualaikum...

haluuu sume..camne hari kalian sume harini ?
owh..hari ni cikkin sampai opis dengan keadaan kain yang basah kuyup dek kerana hujan lebat di pagi hari di kuala lumpur..huhu..pastu time berjalan sambil berpayung untuk naik ke ofis tadi..ade plak satu kereta besar lalu kat lopak air dengan laju nye..maka tempias nya terkena laa kat baju cikkin..nasib baik laa jalan atas divider..maka..air yang banyak itu terkena bahagian kain je laa..kalo tak..memang abis satu baju..huhu..da laa sejuk..kene aircond lagi..menggigil woo..huhu.. but now da tengah hari..da kering da..=)

abai kan cerita kebasahan pagi tadi..

*********************************************************************************

esok hari konvokesyen en tunang!!!
yeayy!!
CONGRATULATION sayang...
ni laa hasilnya setelah kamu berhempas pulas belajar dan di ajar selama 5 tahun..=)



actually nye..cikkin telah merancang satu sesi tangkapan gambar (photography) buat en tunang bersama family dan kawan2 nya..cengkonon nak bagi surprise laa..
sebabnye..time cikkin konvo aritu en tunang da mintak tolon membe die untuk amikkan gamba..siap mintak balik awal lagi..(time tu diorg praktikal cikgu..mane ley balik sesuka ati kan..) terharu sungguh..thanks syg..(^_~)

makanya..nak balas laa jasa diorg..cikkin nak wat surprise la dengan meminta tolon one of the photographer yang diorang suke..untuk amikkan gamba konvo diorang..tapi cikkin x bagitau siape photog tu..sekali..en tunang ternampak reminder kat hp cikkin..ade name photog tu..benci nye..terus ilang mood aritu...wuhuhu...

maka..oleh kerana surprise tu da tak menjadi..makanya..esok duit photog tu..cikkin paksa en tunang baya sendiri..muhahaha...aci x? hihi...*wink*



p/s: hmmm..sedang berkire2 nak bg adiah ape utk konvo en tunang esok..cukupkah dengan belanje photographer yang da tak surprise tu ek? hmm..any ideas fren?







pssttt..sepatutnye berasa gembira..tapi...humm..mungkin sedikit jeles barangkali..maaf..ini adalah saya..~




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

lovelyadibah said...

bg bunga coklat!!!:)xpun kotak coklat..HAHA..suma coklat..heeee~

"cikkin" said...

bunga cekelat? hmm..biase kat bawah tu ade org jualkan..hihi

K.I.N.A said...

haha..aciii..cikkin ni suke tau lukis kartun...

Lala said...

phewittt. comeynyer!
ikin bagi magnetic frame kat en tunang.
customize khas utk dia.
lala buat satu, utk en hubby, as present bila sah jadi suami isteri.hehe

http://ceketfavor.blogspot.com/2011/01/simple-meaningful-gift.html

link dia.

"cikkin" said...

kina: haa?? bile kite lukis kartun? kite google gambo kartun je teri..hihii..=)

lala: waaa..nice..tapi sempat ke nk bg esok..huhu..bg lmbt sket pon ok kot eyh..hihi..=)

thanks korg..=)

~ NANA ~ said...

wahhh syoknye encik tunang...hehe

cikkin bagi kasih sayang je la *kekeke gurau*

~ mizzAmy ~ said...

amy pun tak pasti nak kasi apa. macam adibah cakap tuh. bunga coklat pun ok dah kot.

Post a Comment