RSS

Pabila semakin hampir..~


assalamualaikum...




wahai rakan2 sekalian..
penah tak sampai satu tahap korang rase..

"argghh..cepat laa abis sume ni.."
"cepat laa setel hal majlis ni.."
"bila laa nak sampai hari itu.."

bila keluar persoaalan tu..
bukan sebab da gatai no nak berlaki..
tapi lebih kepada..

"oh..kalo da selesai..saya takkan tukar pilihan lagi.."
"oh..kalo da selesai..saya x payah pening nak deco2 camne lagi.."
"oh..kalo da selesai..saya tak payah gado dengan die kalo dia x mo teman saya cari barang itu ini lagi.."
"oh..kalo da selesai..saya mesti menikmati hari2 dengan tenang, gembira..tanpa perlu risau lagi.."

hanya ini yang saya mahukan..saya tak mahu mereka risau lagi..

"saya harap semua berjalan lancar.."
"saya harap sume berpuas hati.."
"saya harap tiada siapa yang berkecil hati lagi.."
"saya harap ibu ayah gembira dengan majlis ini.."


"saya harap mereka mendoakan yang terbaik buat saya dan keluarga.."

p/s:
"eh..macam mana ye kalo x jadi seperti yang kite dok fikir & rancangkan" 
..berserah dan pasrah..kerana DIA lebih mengetahui ..





pssstt...saya sedang menikmati masa saya yang semakin suntuk..moga semuanya berjalan sebaiknya..=)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Dia.Honey said...

amin....semoga semuanya berjalan lancar

~ NANA ~ said...

cikkin...i slalu sgt pk camtu...bkn ape, slagi belum majlis slagi tu i nak tuka itu ini sampai WP dah mcm geram dgn i...

ade jugak pk yg tkot wedding tu x menjadi seperti yg dirancangkan, tp my mom ckp "sebaik2 perancang adalah Allah"

cheQmOomOo said...

saba yek..
mesti tgh hectic gler eh??
xpe..wat y termampu ;)

"cikkin" said...

Dia.Honey: amin~

nana: tu laa pasal kan..insyaallah DIA telah rancangkan yang terbaik untuk kite..=)

Adawiyah A.Halim said...

sama la syg ni..wpun 6bln lg..tp dh serabut..xtau la..kalo dh dkt2 cmne nnti..apa2 pun all da best to u cik cikkin =)

~ mizzAmy ~ said...

amy pun sebenarnya, nak sangat settle semuanya cepat2. tak perlu pikir dan pening2 kepala dah. terima je mana yg ada, kan?

Lala said...

cikkin!!!
tau tak, nanti bila dah abis semua, akan bertukar pulak jadi,
"ala, dah abis dah kenduri"
"alaaa, nak buat prepation lagi"
"alaaaaaaaaaaaa, nak kawen lagi sekali!!"

percayalah!
jadi, enjoy sekarang k!

"cikkin" said...

adawiyah: huhu...lagi dekat nnti macam2 pk..hehe..thanks dear..=)

amy: hoho..tu laa..bile da buat x ley nk tuka da..sebelum tu..bnyk nye laa ideanye..=)

lalaaaa: huaa...ye ke? hihihi..tpk jugak camtu..tp nak setel cepat jugak..wuwu.~

cik chinta said...

amin..btul la tu..bukan sebab gatal nk berlaki..tp sebab da penat pkir macam2..penat nk gado lg..sokong2..semoga semua berjalan lancar..

lind said...

kalo boleh nak kawin esok je kan. selagi tak selesai semua ni selagi tu kita serabut dok pk macam hehe

lovelyadibah said...

hoho~..mesti sangat tertekan kan cikkin..sabo!!!

dba doakan segala nyer dipermudahkan..amin~

"cikkin" said...

cik chinta: hye..huhu..tu laa pasal..berdoa je moga sume ok..=)

lind: betul3..selagi x setel.selagi tu dok pk..huhu

dba: aminn~ uwaaa..streess!!!

Post a Comment