RSS

2 month to go...


assalamualaikum...

2 month to go..
perkara yang belom di setelkan..

  1. bunga telur for nikah --> belom cari
  2. bunga telor for sanding --> konon nak DIY..but x tau sempat ke x..=(
  3. deko bilik --> anong
  4. deko gift untuk kawan2 -->  idea da ade..buat blom~ inspirasi here
  5. doorgift untuk nikah & cukur jambul --> blom cari
  6. deko hantaran--> mummy da bising sbb x komfirm lagi nak yang camane..=p
  7. skrip MC --> bagi cik uya love story & tentatif by April
  8. list jemputan --> on going

yang urgent!!

  1. map taman botani --> sape penah dapat kad wedding kat taman botani purajaya? nak scan peta die boley..? or sape boley tolon lukis peta?
  2. comfirm hotel --> en tunang setelkan
  3. comfirmkan gimik --> da ade nak spoonsor..=)
  4. borang nikah --> adehh~
 

actually last weekend ade meeting ngan WP (meeting untuk progress majlis belah en tunang) tapi ade beberapa perkara untuk majlis belah cikkin yang di update..map yang diorg scan macam x clear..so kene cari map lain..yassin for nikah da siap cop..cantik!! *suke* baju nikah kitorang x sempat lagi nak fitting2..sebab aritu pon sampai lambat..tapi yang mengecewakan..CIKKIN GEMOK.!! muhahaha..ukuran sume naek berbanding time ukur baju nikah..(argghh..may b die tersilap ukur..huhu)..pastu semalam ade meeting ngn pakcik2 & makcik2..diorang nak tau progress and nak tau tugas ape..so semalam da sign in tugas..rasanya ok..nanti nak update lagi..siapa pembantu2 mereka..bincang pasal ape yang x setel and bile nak kene setelkan..hope berjalan lancar..insyaallah..



p/s: CIKKIN!!! TOLON BERGERAK PANTAS SIKIT..LEMBS BETUL!! haishh~




pssstt..bersabarlah..bukan sume yang kita bayangkan itu..terjadi seperti yang di bayangkan..moga tak tersalah pilihan..insyaAllah..~






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

~ NANA ~ said...

tak lame dah tu...baik buat cepat2...hihik...i yg tinggal 80 hari lagi ni pon cuak...ngeeee

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

cikkin kira beruntung jgk sbb pakai WP.. klu yg mampu nak hire WP ni lg la terkedek kedek buat persiapan..

"cikkin" said...

nana: huhu..tu laa pasal..ingt lame lagi..rupenye..x lame lg je dah..huhu

kasut pink: huhu..sbb ade WP laa lmbat bertindak..konon2 da siap je sume..rupenye ade lg yg x setel..huhu

lovelyadibah said...

nak dba tlg paper x??ciannyer..yg pasal map 2 rasa mcm xpenah dpt la..sedey xdpt nk tlg..

"cikkin" said...

dba: alo..x pe laa..hihi..nnti pape kite roger kamu..=)

~ mizzAmy ~ said...

amin... moga segalanya berjalan lancar cikkin. doa banyak-banyak ok. ;)

Anonymous said...

if anything i can help, text me ok ;)

-adila azli (0126371545)

"cikkin" said...

amy: time kasih..=)

adila: waaa..time kasih!! i will...thanks ya..=))

elle's laaa~ said...

cik kin, waaaa...... best nye .. on progress semua nye.. kite ni, lagi 3 bulan bape ari je ni, tapi hampeh progess... adoiii ... rase mcm tak cukop nafas je .. huhu

"cikkin" said...

hihi..tu x tulis lg progress bunge tisu yang x start2 lg tu..tgh tunggu tutor cik lela laa ni..hihi..=)

farahfatihah said...

lagi 2 bulan maksudnya lagi 60 hari lebih kurang kan hehehe uiiiikkk dah xlama tu!!!

Anonymous said...

yeah, if nak mintak tolong drawkan plan/peta tu, boleh kot aku tolong. hoho~

-adila

"cikkin" said...

sis farah: uwaaa...kalo 2 bulan..cm..lame lg..kalo 60 hari..adehh..x lame lg dah..uwaaa..

adila: yeayy!! thank you soo much..=)

Post a Comment