RSS

:: Monday Update..::


Assalamualaikum..

hye sume..=)

arini cikkin bersemangat dtg awal ke ofis..7.30 da sampai..hihi..
akibat da rest 3 hari di hujung minggu..bestt!!

so arini ni nak update aktiviti hujung minggu cikkin..
alhamdulillah..da banyak yang da di selesaikan..
cume ade satu perkara penting yang belom setel2 lagi..
(malas pk..padahal SGT penting!! wuwuwu..~)

eh tapi sebelum tu..
nak ucap terima kasih pada yg sudi follow blog picisan ni..
ntah ape2 je yang dibebelnye..
update pon kengkadang je..huhu..
tapi tadi tengok da ade 88 org sudi follow..
cikkin suke no 8..hehe..time kasih ye..=)

*************************************************************

weekend cikkin selama 3 hari tu..telah selamat dihabiskan dengan memanjakan diri di Tajrii Spa..=) Anong belanja..huhu..best..katenye.."jangan tensyen2 lagi..arini aku bawak ko g memanjakan diri..off hp..relaks.." haha..TQ Anong..=)

best..tapi cikkin x de laa amik pakej bride to be tu..amik pakej body massage biase..plus facial..tu pon da ok kan..relaks..lagipon da namenye org belanja..amik je laa kan..hihi..next time baru nak amik yang mandi bunge bagai tu kot..hehe..=)

pastu..update bilik pengantin..cadar da beli..langsir da tempah..tinggal nak hias je lagi nanti..but now tinggal nk kene kosong kan bilik..sebab nk bagi ruang perabot baru sampai 2 minggu lagi..huhu..*tak sabar*

update baju nikah: da siap..nanti cite..malas pk..=)

update bunga telur untuk majlis resepsi: semalam da pergi menyibuk ngan family en tunang..diorang nak g nilai..cikkin gatai nak ikut..maka..da setel laa perihal bunga telur tersebut..hihi..alhamdulillah..tapi tak jadi nak DIY..tak de mase + takde yang nak membantu..wuwu..(bukan macam bunga..tp cikkin suke..=))

update hantaran: hahahha..5 dulang da siap..bukan saja siap beli..malah da siap gubah..muhahha..gile tak sabar..pastu pening nak simpan kat mane..adehh..ingatkan nak test je cucuk-cucuk n arrangement..tetibe semangat nak buat terus..huhu..hope tak rosak or berhabuk laa ek..jap g nak g beli kotak kat Giant..=)

lagi: kad belom setel..tgh tunggu design..huhu..lambatkan..tapi tak pe..sempat lagi..insyaallah..=)



jumpe lagi nanti...=)





~psssttt...ini bukan masa nak menyalah..ini masa untuk menerima...pray hard..moga semua berjalan lancar..aminn~







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

lovelyadibah said...

bestnyer g spa!!:)hehe

"cikkin" said...

best!! hihi..nnti kite g ek..=)

~ NANA ~ said...

i tak pernh pon g spa...hahahaha *kampong girl betol*

"cikkin" said...

nana: huhu..i pon kampong juge..tp 1st time pg mase nak tunang dulu..ni ibu yg sponsor..gile x tau nak wat ape..+ malu huhu..=)

pegi laa nana..best gak laa..hihi..kalo malu..tdo je..haha =)

cheQmOomOo said...

kt pun same xpnah g..tp berharap sgt dpt g b4 mjlis :D

K.I.N.A said...

bestnye org belanja spa..hehe

~ mizzAmy ~ said...

baju cikkin dah siap ke? tak sabar nak tunggu cikkin update. ;)

Anonymous said...

if aku dekat, mmg la aku nak tolong. tp apokan dayo den, jauh ni ha. neway, keep up the pace. hope everything goes well as planned ;j

-adila

"cikkin" said...

amal: nnti boley pegi k..=)

kina pon..ala..mintak pudin blanje mesti on punye..hihi..=)

amy: hihi..baju biase je amy..ibu kate mcm bj g keje..hehe..

adila: thanks..x pe..kite tau kamu jauh..tolon doa eyh..moga sume bejalan lancar..=)

Post a Comment