RSS

' Apa Saya Mahu Untuk Cenderahati Majlis Perkahwinan Saya'

Assalamualaikum...

hye sume..=)
Kebetulan cikkin memang sedang pening mencari doorgift untuk VIP nanti
akibat kekangan bajet..*malu*
 tibe2 terbaca iklan dari Ole-Ole Manis nak menaja doorgift..
worth rm500 kawan2..sape tak mau kan..
jom laa kite cube..mane tau rezeki ..
kalo nak cube..meh klik SINI untuk keterangan lanjut ye..=)

anda nak tahu??
Apa Saya Mahu Untuk Cenderahati  Majlis Perkahwinan Saya??

owh..cikkin inginkan cenderahati yang sedikit special untuk tetamu VIP cikkin..
ye la..sesuatu yang boleh di kenang oleh tetamu mengenai majlis angan2 nanti..
kerana majlis perkahwinan cikkin biasa2 saja..tetapi meriah dengan cara cikkin sndiri..jadi..bila mereka terkenangkan cenderahati majlis cikkin nanti..
sudah tentu mereka akan menanyakan kepada cikkin ataupon keluarga yang lain..

"cantiknye ...... ni..tempah kat mana?"

haa...dengan bangganya cikkin akan memberitahu mereka..

"owh..terima kasih..mesti laa cantik..tempah dari Ole-Ole Manis..
macam2 adaa..sume unik dan cantik2 belaka..=)"

hihihi..

=)


oleh itu..setelah dibelek dan difikirkan kesesuaian..(banyak yang cantik2 ok!!-rambang mate..) cikkin memilih cenderahati seperti di bawah ini..


yaa!! saya menginginkan Rose Ball candle yang kiut ini..(^_~)
kiut kan??
sangat suke..

kenapa?

kerana..dari awal pengiraan bajet..memang sgt tertarik dengan candle2 camni..
dan rose ball candle dari album ole-ole manis ni saaangat menarik perhatian..
ia unik..kiut..praktikal..mudah dibawa..boleh dijadikan hiasan..pewangi..
mahupun penyelamat dikala blackout..(erk..tapi penah cube tau..=p) hehe


lihat..ade silver lining di detail White rose ball ini..lebih menyerlah..=)

jika disuruh pilih lagi..cikkin akan memilih White Rose ball Candle ini..
kerana ia lebih dekat dengan tema Majlis Resepsi cikkin nanti..
purple..ala taman..dengan rose ball as a gift..
owh..sesuai..
(mari berangan..lalala~)


bayangkan reben itu purple..owh..I Loikkee!!


insyaallah..
jika ada rezeki..dapat laa tetamu VIP cikkin membawa pulang White Rose ball ni..=)


kawan2 laen..meh laa kite join..
mane tau kalau penyertaan menggalakkan..Ole-ole Manis tambah hadiah ke..hehe..
Penyertaan bermula pada 20hb April 2011 sehingga 4hb Mei 2011..


wish me luck..=)


all the best to u too guys..=)
moga success selalu juga untuk penaja..Ole-Ole Manis..=)





 pssttt..saya cuba lagi..=)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

15 comments:

zimie said...

cikkin.goodluck dear!! kite pon suka simpan candle2 ni.simpan sampai wangi hilang barula guna.kebetulan masa tu rumah blackout.sabor jela.hihi

♥ Kasut Pink ♥ said...

Gud luck kin..

lovelyadibah said...

wah!comella ball 2:)gudluck cikkin:)hee

"cikkin" said...

time kasih sume..=)

zimie: kan..boley gune bile blackout kan..heh..

kakak: x mo join ke? moh laa..

dba pon..moh le..memeriahkan majlis..=)

lind said...

gudlakk.

Fafau De Craft ( Zana ) said...

best of luck dik...

cheQmOomOo said...

gudluck cikkin :)

lovelyadibah said...

ala...t kecewa kalo xmenang..HAHA..ok2 sbnrnyer mmg xder keyakinan:P

~ NANA ~ said...

gudluck cikkin!!!

alahai i bile la nk buat...tak menyempat lagi..hehe

"cikkin" said...

lind: tq..moh laa join skali..

tq sis zana..=)

amal: goodluck utk kamu juge..=)

dba: alahai...saje suke2..=) pnah pulak kite masuk menang kan..heheh..=)

nana: jgn lupe buat sebelum 4th may k..hihi..=)

miey anna said...

gud luck dear ^_^

~ mizzAmy ~ said...

good luck cikkin!!

K.I.N.A said...

goodluck cikkin busyuk!!!

kitakesitu said...

goodluck =) cantik candle tu...

"cikkin" said...

hihi..=)
thanks miey anna..time kasih Amy..terima kasih jugak Kina Comel..

cik kitakesitu:lupe la name..panggil ape ek? ampun..btw..thanks ye..=)

Post a Comment