RSS

Alhamdulillah~

 Assalamualaikum..

hye sume? sehat? 
moga sume berada dalam keadaan sehat dan happy selalu hendaknye..
hihi..=)

arini cikkin in a good mood..
hahaha..
kenapa?
ntah..rase nak good mood je arini..=)

alhamdulillah..
semalam da dapat sign kadi..
so arini da mintak tolon ayah anta kan borang kat Pejabat Agama..
fuhh..punye laa lame nak setelkan perihal borang ni..
en tunang da setel kan part die bulan 3 lagi..
sebulan lepas tu baru boleh setel kan part cikkin..
sebab tok kadi kene g outstation..huhu..



pastu..yang best nye..ayah da setuju nak nikah kan cikkin..
YEAYY!!
sebab da di nasihatkan oleh kadi tersebut..huhu..
sebelum ni ayah tak mo nikah kan..
sebab 2 orang kakak cikkin die x nikahkan..
die wakil kan kadi tu..die tak yakin agaknye..hoho..
lagipon sebab takut kakak yang 2 org tu kecik hati nanti..
so cikkin pon die nak wakilkan je la..
tapi nasib baik semalam kadi tu nasihat..
so..ayah setuju..alhamdulillah..~

memang itu pon impian cikkin..
nak ayah yang nikahkan..
lagipon kadi tu kate..ni anak pompuan bongsu kan..
pasni tak de peluang dah nak nikahkan..huhu..(sedey plak)

semoga sume yang dirancang berjalan lancar..seperti kehendaknya..=)
insyaAllah..~




~"Kadang2 Allah sembunyikan matahari..Dia datangkan petir dan kilat..kita menangis dan tertanya-tanya,kemana hilangnya sinar itu..Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi.."~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

nida razak said...

wa..da setel, mesti lega sket kan..hehe..besnye ayah yg nikahkan...nida terigin gak..tp xpnah tnya lg kat ayah nida..huhu...

"cikkin" said...

huhu..time pergi kursus aritu laa..ustaz dok ckp..suro ayah yg nikahkan..sbb patutnye tu mmg tanggungjawab die..huhu..tu yg teringin sgt tu..sbb tgk kakak2 bukan ayah yang nikahkan..=)

LisaLisut said...

bestnye ayah nikahkan. well unlucky me sbb no father nak nikahkan.sudah passed away on 2000.hmm.

lovelyadibah said...

owh~..anak pmpuan yg last kan??debo la plak~..hehe..chaiyok2!!

~ mizzAmy ~ said...

alhamdulillah.. dah byk dahs settle. hope segalanya berjalan lancar. amin...

"cikkin" said...

takziah lisa..x pe..wali laen ade kan..=)

dba: haha..debor laa jugak..muhahhaa..=)

thanks amy..amin~ insyaallah..

eidA said...

bestnyer dah settle borang...patut la senyum meleret...(gaya macam nampak...hhaaa).
tp I baca entry u n memang I senyum..hee

"cikkin" said...

eida: kite pon type entry sambil tersenyum je..hihihi =)

Ms Marliana said...

alhamdulillah ... papa kte pon akan nikahkan kte ... ;) ...

farahfatihah said...

alhamdulillah....bagus lah kalau urusan dokumen2 dah selesai

zimie said...

alhmdulillah cikkin dah selesai satu part.mesti lega dah kan.pastu ayah nak nikahkan sendiri pulak tu.yeayy ;)

"cikkin" said...

Ms marliana: alhamdulillah..same la kite ye..=)

Pn Pengetua FF: tu laa..legaa sket rsnye..kalo tak dok risau je..huhu..

zimie: alhamdulillah..moga ayah tak ubah fikiran..hihi..=)

cheQmOomOo said...

alhamdulillah :)

Post a Comment