RSS

love mode:: (^_~)


Assalamuaalaikum..
hye sume..camne gathering BBF?
meriah je tengok..tahniah pada AJK sume..
walaupon cikkin tak dapat pegi..tapi still dapat favour yang cantik & sedap itu..
hihi..time kasih..=)

alhamdulillah..en tunang da semakin sihat..
mudah-mudahan tiada sakit dalaman..(risau)

hari ni bersemangat nak curi mase update blog..
sebabnye..pagi2 en tunang bagi lagu ni kat cikkin...



owwhh...rasa sgt di cintai dan dihargai..
hahhaha...buweekk..
sila abaikan jika ia meloyakan anda..=p

pastu..meh kite tgk teaser (hahah..nk jugak..)

gamba banyak2 tak de lagi..satu je..
ade banyak ke eh? entah la..hihi..=)

happy tuesday kawan2..
moh kite bersemangat buat kerje..





pssstt..tak tau nak rase ape..moga semuanya baik2 saja..=)




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 comments:

lovelyadibah said...

jelesnyer!!!tau x pe je lagu yang encek b bagi??audioslave like a stone..:( uwaaaaaaaaaa~...sabo jela~..

bgsla en tunang dh sihat..alhamdulillah:)

"cikkin" said...

hihi..sabo je laa..jgn jeles ye..=)

cheQmOomOo said...

tu gmbr pre wed ke?

farahfatihah said...

alhamdulillah alau dah sihat..xpe next time join lagi eh =)

"cikkin" said...

cheQmOomOo : hihihi..=)

sis farah: alhamdulillah..musti!! nnti ajak lg eyh..=)

~ NANA ~ said...

cikkin...comelnye pic tuuuu...lagi? lagi? :P

"cikkin" said...

nana: time kasih..=)
kite pon x dpt gmbanye lg..ni pon curik kt fb mereka..=)

♥ Kasut Pink ♥ said...

Dik ekin, lagu ape tu? kakak kamu ni segala bagai video pon kena block..hahaha

"cikkin" said...

alahai kakak..kasihan kamu..huhu..lagu bang nuar zain tu laa kak..sedetik lebih..=)

Dia.Honey said...

sportinnyer incik tunang anda...huhu kene kat incik pinky ai....semua MALU!

"cikkin" said...

raden: hihihi..die mmg cmtu..smpai kdg2..i yg malu..ngee~ =)

Miss Sunshine said...

Cikkin.. kita dah link blog cikkin kat blog kite tau....

"cikkin" said...

time kasih Miss Sunshine..=))

Post a Comment