RSS

:Dilema:

 Assalamualaikum..

hye sume..
weekend yang penat but enjoy!!
hari sabtu..pegi menghabiskan duit di sogo..
memborong set comforter + bantal2..pastu servey2 console table..
untuk 2 bilik ok!! bilik kat umah dengan bilik umah en tunang..
huhu..memang abiss laa duit tu kan..huhu..

pastu semalam da setel fitting baju..
suke sume baju yg di telah di cube..
tapi..yang lebih berkenan..
org laen pulak x berkenan..adoii laa..

nak tanye laa..
if korang jadi cikkin yang mane korang pilih?

design A:
cantik,suke, baju baru, kain chiffon, kembang2, ala2 jubah / dress kembang2 sket, ade yang kate nmpak cikkin besar sket (sesuai ngn en tunang) --> ibu suke

design B:
cantik, suke, baju x baru sangat, design ala dress, ade tail kat blakang (yang leret2 tu) material dari lace, ade kate nampak kurus, baju terletak, tapi lace ade tekoyak sket (tapi die kate boley di betulkan nnti) --> ayah suke


camno?? 
personally..cikkin suke yg B..tapi da ckp nak A..mm..
yang A pon OK!! suke juge +  dengar kate ibu..
tapi bile balik rumah macam tepk2 plak pasal baju tu..
(mcm nak rase nmpak kurus..haha)
huhu..rse mcm nak pegi cube lagi skali..
biar puas ati..tapi macam da x de mase..
aduhh~

tak mo nanti jadi camni..tak mo org laen kecik ati juge..wuwu..


ppssst..nak ditelan..takur tercekik..nak diluah takut membazir..apa harus di kemam saja?~




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

Wawa Yusoff said...

wawa vote for A..!! sebab suke kain chiffon :)

K.I.N.A said...

hehe..2 2 macam cikkin suke eh..ape kata encik tunang pula? tapi baju baru pun ok gak..cikkin bleh jadi perasmi..;P

"cikkin" said...

wawa: hihi..yg A design lebih kurg macam baju utk bertandang..color laen laa tapi..

kina: en tunang suke tgk pakai B jugak..tapi sbb ade ibu & ayah skali smlm..die diam je..huh..balik tu br cakap..adehh

♥ Kasut Pink ♥ said...

Yg ptg cikkin & tunang suke. Tp baju baru mcm best jugak :) Boleh kan kalau nak gi fitting lg. Pkr abes2 cikkian. Sekali ni seumur hidop..huhu

"cikkin" said...

kakak!! tu laa pasal..da cite kat anong (kakak sulong) die pon kate camtu.."kang ko nyesal"huhu..tp takut ibu tecik ati pule..aduhh~

Miss Sunshine said...

Takpe.. cakap baik2 dgn ibu.. Ibu mesti faham yang anaknya nak kelihatan cantik dan anggun masa kahwin nanti...

cheQmOomOo said...

osom je la :))

"cikkin" said...

miss sunshine: hope so..huhu..

amal: haha..nak osom pulak..mesti kite menang..heheh

~ NANA ~ said...

kalo i kan, pilih A je la...hihiihi

ainnazari said...

i pn kan, byk ikut ckap my mum...sampai kadang2 terfikir, ni majlis sapa...hehehe tp x salah pn ikut ckp our mum...sbb mrk 'pengkritik terhebat' and alhamdulillah, so far, pilihan my mum mmg the best...hehehe hope same goes to u...jgn nerves2..jgn tertelan n tercekik dear~~

Hunny Kitty said...

cube tanya hubby to be dia ske nampak u dalam pakaian yg mana?? hehehehehe

Post a Comment