RSS

Majlis angan-angan : Vendor

 Assalamualaikum..
harini hari hari yang ke 10 cikkin mendaji isteri cikgu Padi..
hehe..macam bz sangat je la kan..5 hari sekali baru nk hapdate blog..

maaf ye..tak jumpe masa yang sesuai lg..lagipon da start keje..
malam2..cikkin balik kajang sekejap..sementara tunggu en husband tusyen..
bile balik ampang..nak kemas2 sket..gosok baju..borak2 sket..tdo da..
esoknye nak bangun awal..en husband cikgu..kene g keje awal..
cikkin?? samb tdo balik!! hahah..
tak2..pas en husband g keje..cikkin plak bersiap nak g keje..

alhamdulillah..masih cube sesuaikan diri..=)

***********************************************************************

ok laa..balik pada tajuk..arini cikkin nak kenalkan 3 vendor yang terlibat sepanjang majlis angan2 cikkin ni...3 je dulu ke..sub2vendor  lepas ni ye..=)

as ramai yang perasan..cikkin guna khidmat Wedding Planner untuk uruskan majlis angan2 cikkin ni..(mungkin ini petanda Allah nak mudahkan urusan kami sekeluarga) khidmat WP ni cikkin guna untuk ke 3-3 majlis..Nikah, Sanding & Tandang..

alhamdulillah..sume ok..cantik & cikkin suke..die memang terkenal dikalangan blogger dengan idea deco nye yang menarik & upto date..

so..this special thanks goes to..

tq to Mommy Ann & team..untuk urusan smuanya..=)
Ann uruskan semua pasal perjalanan majlis, deco, pelamin, cari khemah, baju, katering, gift..tq soo much!!

amik dr hana yorie blog..=)
untuk tgk detail deco2 majlis..kite tinjau entry Pn Hana Yorie ye..hihi..tq hana..=)


untuk Official Photographer majlis cikkin (nikah & sanding) cikkin  mintak tolon abg ipar carikan..die suggest & dapatkan khidmat abg Sani Rahman from Arunamaya Cameraworks..

simbolik bulan kelahiran..January..=)


untuk Official Videographer..cikkin guna khidmat Abg Wira from Wira Visual..=)
sume pon tau hasilnya kan..cikkin sgt suke playback nikah tu..tp rs besalah kat abg wira sbb tak dapat nak tayang kan time sanding aritu..ade misscommunication sket..penat die siapkan playback tu..wuwu..

makanya..meh laa kite layan playback ni..cikkin suke sgt!! sebelum mule kerja or ade mase terluang mesti tgk playback ni..=)




alhamdulillah dapat bekerjasama dengan mereka2 yang sporting..
terima kasih sume...=)



p/s: next..nak cite ape ye..x pandai review..hohohoho...ampun~



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

lovelyadibah said...

pelamin2!suka la suma nyer!pas nie nk ikut style cikkin la:)hehe

~ mizzAmy ~ said...

bestnya cikkin siap ada WP. memang suka sangat dengan ur pelamin.

ElyaElmo said...

dulu klo tak pun..elya nk hire abg sani untuk majlis sanding....tapi ape kan daya...huhu

"cikkin" said...

dba: style ape yg nak diikut tu yg? hihi..=)

amy: time cikkin tetibe ayah suro gune WP..sebelu2 ni..kitorg wat sendiri je pape majlis sbb family ramai bley tolon..kebetulan jumpe ann time tu br nk start buat..terus risik n berkenan..=)

ann memang highly recommended!

elya: ye ke? tak de rezeki la ye..x pe..pasni boley hire untuk cukur jambul baby plak..hihi..=)

hana yoriee said...

yes..ann mmg sgt recommended coz idea dia mmg fresh2..=)

Post a Comment