RSS

Jumaat :: SEKALI LAGI...cinta itu milik kita..~

 Assalamualaikum...

selamat hari jumaat!!
hari yang ditunggu2 kan..hehe..esok cuti.. Yeayyy!!



arini nak share dengan korang..semalam cikkin n adik2 ipar (pajin, yani & aizat) dapat tiket wayang free Majlis Pra tonton  filem Sekali Lagi..Cinta itu milik kita..lakonan sahiezy sam & lisa surihani..ingt tak semalam (@bbf) cikkin berkira2 nak pegi ke tak setelah dapat call dari Sofy 360 memandangkan en husband keje di malam hari..makanya..semalam berdating dengan adik2 ipar..=) hehhe..best jugak laa cite die..tp biase laa cite melayu..tapi memang boley puji laa lakonan Sam..memang jadi die lakonkan watak pesakit otomatik (autistik - org dewasa yang berpewatakan kanak2) die memang pelakon hebat..tapi lisa agak kaku dalam filem tu..tak tau laa kenapa..nmpak keras je..mungkin personaliti die tak de untuk jadi mak budak dan die sgt kurus..huhu..and adik mia sgt comel & pandai berlakon..=)

semalam jugak sempat laa terserempak dengan beberapa pelakon cite tu n artis2 laen..lisa, sam, bront palare, cat farish, farid kamil & producer uncle David Teo..hehe..

see!! uncle david..sempat amik gamba ngn die je..jadi laa..hoho

farid kamil: ramai sgt berkerumun..sempat snap dr jauh je..=)

2 keping ni je yang sempat snap..hahha..sbb ramai org..so malas nk himpit2..=) pssstt..Yusry pon ade skali teman Lisa tgk pra tonton ni..tp kecewa..tak sempat amik gamba..diorg da masuk dulu..hmm..


so mari kite tengok sinopsis cite Sekali Lagi ni..mane tau ade yang teringin nak tengok..=)

"Kalau ada jodoh..kite jumpe lagi.."~ =)
Arman (Shaheizy Sam) merupakan seorang pesakit yang percaya dirinya menghidapi penyakit autisme. Dia dijaga oleh ibu (Kartina Aziz) dan ayah saudaranya (Alex Yanz) selepas pembedahan. Dia dijodohkan dengan (Shasha Zurazie) atas pilihan ibunya. Satu hari, Arman diperas ugut dan kehadiran Amy (Mia Sara Nasuha) menyelamatkan Arman. Sejak hari itu, mereka berkawan baik sehinggalah hal persahabatan mereka diketahui ibu Amy, Shiela (Lisa Surihani). Shiela berang dan melarang Amy berjumpa Arman. Mengapakah Shiela berbuat begitu? Segalanya terjawab dalam filem romantik indah in.





*oh cikkin tak pandai review movie..eh..act review ape pon tak reti..hoho..layannnzz~




pssst..maaf dari hati..~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

nida-razak said...

wa cikkin...buatkan nida rasa nk tgk gk cite ni..huhu..ske sam ngn lisa.. =)

"cikkin" said...

hihi..tengok laa nida..best jugak cite die..ade lawak..ade sedih..hihi..cerita ringan..=)

Post a Comment