RSS

Pre Wed Shoot & Sponsor

salam..

eh2..Contest What's Hot Is Gettin' Hotter da ade pemenang..gile lambat sedar pemenang da announce..hahah...and yang pasti bukan cikkin la pemenangnye kan..hehe...ade 3 pemenang kan kalo x silap..tahniah pada CST Production & Lynda Rahim Kuala Lumpur kerana telah menganjurkan pertandingan yang sehat sebegini..=) dan  tahniah juge pada sume pemenang..pada kite2 yang tidak dipilih..jangan putus asa..bak kate Kina " Kita cuba lagi ye..jgn cepat putus asa mencari sponsor..haha.." (p/s: kina..kite amik ayat kamu..=))

moh..kite start cari sponsor lagi..hehe..sape nak sponsor tapai saya?? angkat tangan...ade sape2 nak sponsor honeymoon saye?? angkat  tangan!! ke ade yang nak sponsor shoot pre wed saye..?? saya tadah tangan..aci?ngee~~ mesti korang ingat cikkin dapat sponsor pre wed shoot eyh..haha..berangan je cikkin ni adik2 oiii...*buwekk* =)

huh..cite pasal pre wed shoot saye..ala2 macam tak kan ade je..huhu..sebabnye..2 2 pon x ley nak bagi kate putus..nak ade ke tak de..sebabnye 2 2 pon tak tau..nak cari yang cantik dan murah..susah..aritu ade potential membe yang boley tolon amikkan..tapi cam da tak boley..huhu..tapi x pe..no heart feeling..tak de sedey2..if ade rezeki..ade..if x de..x pe..Chill..!! eh tapi ade sape2 boley rekemen kan..ape salahnye..hahah..ye x?


...hmm..berangan je ko eyh cikkin oii..hikhikhik...=p


yela..kadang2 nak gak rase amik gamba pre wed melayu lama cam Puan Zaila ni.. klasik je  and nmpak..sangat ala2 perempuan melayu terakhir..suweet kan.feel zaman2 P ramlee gitu...=)

Photo by Detik Indah Photography


or rase amik gamba dengan theme kembali ke sekolah macam Puan Xora ni.. kerna kisah kami pon bermula di sekolah..(^_~)

Photo dari Peveyhack Photography

or idea vintage theme..pakai baju cute..pokodot pokodot..pkai headband besar kat kepala..hihi..tp x sesuai kot..

Photo by Murakami
or buat gaya bebas dalam white studio..ikut laa nak tebalik ke..telompat ke..suke juge pre wed shoot puan lynda..sgt sweet, simple N nice..lagipon x segan gak nak posing camne kan sbb x ramai orang lalu lang..hehe..=)

photo by thephotolicios.com



pape pon..apape pon gaya nya..pada cikkin hal Pre Wed Shoot ni adalah optional..jika tiada..tak mengapa..ika ada rezeki..boley diadakan..kerana PWS ini boley juga dijadikan kenangan..lagipon bile lagi nak merasa amik gamba bertema kan..feel2 ala pelakon gitu...hehe..and PWS ni pon berguna bagi pasangan yg nak letak pada banner or Save the Date card or promo..x kan nak tepek gamba biasa2 je kat ctu kan..musti la nak gamba yang proper and menarik sket kat..unless kamu punya kreativiti untuk edit gamba yang sedia ade..=)



p/s: agak2 en tunang ngamuk x bace post ni..hahah...sbb die da malas nak layan cikkin berangan...hahha..siap laa ko cikkin..hikhikhik..=p




pssst..memujuk x bermakna mendesak..kadangkala mementingkan kepuasan diri akan buat perkara senang jadi rumit..tapi..hati sedih jadi girang..kan..hee~~



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

yUmIe said...

cikkin, as u said ia optional.klu xbuat pn xde mslh.tp beselah,kte manusia biasa dan seorang perempuan.mmg ade keinginan utk semua ute.but it's not a big deal if xde pn.
aslnye yumie pn xde pre-wed tp berangan mmg ade.malangnye nk cri yg murah xjmpe.ade potential frenz of fiance,but then xjd.smpi le dpt OP then die offer free pre-wed.so ape tgu lg.accept sje.ibarat durian runtuh le org ktekn.huhu.anyway gud luck.if ade rezki cikkin,sure ade nt:)

"cikkin" said...

hihi..betul2..kite ok je..kalo ade suke..x de pon x pe..saje je berangan2..coz kadang bile da lepaskan ia mengurangkan tekanan..hihi..thanks yumie..=)

Maisarah Ismail said...

oloh2..susah jugak ni..erm..
kita amik sendiri je lah cikkin..
meh aku snap..
sila sebut: "EEEEEEEE"
hahahaha

"cikkin" said...

mai: ko nak amik kn?? bulih je babe..free kan? lagi laa ku kate boley..hahahah...

lovelyadibah said...

haha~..ala..buat la cikkin..[HAHA..menghasut!]

xpela cikkin..t wt2 la ala2 dating tp amik gmbr byk2..t pandai2 la edit..aci x??:P

"cikkin" said...

da x de mase nye nak dating cik dba ooii...huhu..
eyh..tapi wat pre wed shoot tema wedd preparation pon ok gak kan..hmm..2 in 1..=)

Aya said...

tgh mencari idea jugak ni... tp tuk post wed laa.. pre-wed aritue x buat pun. huhu

"cikkin" said...

aya: ye ke..ehehe..x pe post wed pon bulih kan..=)

iedayah said...

pujuk smpi jaye cikkin..chaiyok2..hehehe

"cikkin" said...

wahh..welcome pn iedayah.. sedang berusaha la ni..haha..*crossfinger*
just wait & see..=)

CouLeur de Chiqu3 said...

mahu kah? meh jengguk sini !

"cikkin" said...

wah..ye ke??
ala..tapi da ade OP..huhu..cane?

Post a Comment