RSS

~~CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography~~


assalamualaikum.. 
 owh..harini cikkin rase bersemangat even sampai lambat sket g ofis tadi..
entah laa..kenapa pon x tau..rase mau senyum saja..=))
oleh itu..arini cikkin nak jawab tag..mane tau rezeki..ley dapat adiah..hihi..
kali ni oleh cik kitakesitu pule..tapi tag kali ni best sket..
coz kalo jawab dapat adiah..
worth  rm 150 tuu...sape nak bagii..? meh tgk banner kat bawah ni..


eyy..macam tau tau je kite tengah cari sponsor untuk amikkan gamba pre wed kite..hihi..hmm..nak try juge laa..kamu yang laen mau try?? moh lerr..boley g tengok kat blog penganjur contest kat SINI

syarat2 penyertaan melalui blog:
1 ) Buat satu entry berkaitan contest ni. ( CONTEST : PHOTOSHOOT PERCUMA bernilai RM150 anjuran Faridism Photography ) & letakkan banner contest di entry dan sidebar anda.
2 ) Dalam entry tu, tulis SEBAB kenapa anda harus dipilih untuk menang PHOTOSHOOT PERCUMA ni. Dan juga, tulis TEMA dan shoot macam mana yang anda nak. Kalau ada contoh gambar lagi bagus. Contoh : Photoshoot couple, potrait, keluarga, kawan ataupun apa2 sahaja :)
3 ) Link kan blog ni dalam entry anda.
4 ) Diwajibkan follow blog ni untuk mendapat tahu updates terbaru tentang contest ni & kalau nak LIKE page Faridism Photography di SINI pun boleh :)
5 ) Tag minimum 3 orang kawan dan make sure kawan anda tahu yang dorang kena tag.
6 ) Tinggalkan link entry contest anda dalam komen dibawah.


***********************************************************************
 
 haa..da bace syarat..moh kite try jawab tag ikut syarat..=)

1. tajuk entry..sile baca..betulkan..tengok banner kt atas dan belah kiri blog yg kamu baca..
LIKE facebook fanpage pon suda..yeayy!!

2. SEBAB kenapa saya harus dipilih untuk menang Photoshoot Percuma ini adalah kerana..saya ingin mengabadikan kenangan kami untuk tatapan dimasa hadapan..ye laa..walaupon sebelum ni kami ade juga bergamba kenangan..tapi amik gamba sendiri..tak berapa nak cun..hihi..and walaupon pihak Faridism tak bagitau jenis photoshoot yang die nak tolon amikkan..but cikkin nak wat as pre wed shoot jugak..oleh itu..jika pihak Faridism yang best ni sudi nak menaja..lagi laa best kan..cun lagi..boley jugak buat hias bilik perantin ke..or letak kat banner ke.. (mesti letak~) wat tambah deco walkaway ke (memang da ade idea..*wink*)  dengan gamba2 pre wed ala2 yang gedik2 sket tu.. (sket je ok..!) ..tak ke best?? lagi satu..beley jugak save bajet sket kan..=)
TEMA?? hihi..da sebut kat atas tadi..nak wat Photoshoot Happy Couple For their Pre Wed Photo..panjang tak tajuk temanye? hihi..kalo boley cikkin nak create satu suasana bergamba yang santai..yang nampak kami as a loving, cute, best, happening and ready to get married couple..ha..amik..bulih kan?? hihi..=)


Belon: antara props yg boley digunakan..happeningkan kalo pandai pose camni..=)

Papan Hijau: props ni pon cun jugak..=)
Bff: kehadiran mereka akan memeriahkan lagi suasana..best!!

p/s: walaupon contoh ni untuk white studio..tapi x salah kan gune idea n pros tu untuk outdoor..kan2..=)

sumber pic creadit to..creativelitebox


kalo dapat photoshoot gune hot air balloon ni pon best!!

 3. link kan blog Faridism Photograpy ni dalam entry anda--> DONE..bulih klik kat sume perkataan Faridism..=)

4. Yess!! da FOLLOW Blog and LIKE FanPage Faridism Photography.

5. rakan2 yang kene tag adalah..
~ cikDba~
~ cik Kasut Pink~
~cik Cma~

6. ok..lepas post ni kite g tinggal kan link k..


T.A.M.A.T

semoga berjaya..=)



pssst..eyh da nak balik da..hihi~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Gud luck cikkin.. tapi kite nak menang jgk.. camne nih? hehe..

"cikkin" said...

moh laa..x pe..kamu menang..saye pon tumpang gembira..=)
pss..untuk2 di ajak bergambar bersama..hahaa...

lovelyadibah said...

Haha..terpaksa masuk contest.leh ajor dong!:)t i wat ok sayang!

.::DinCma::. said...

thank cikkin.. akan diusahakan utk memasuki contest nie tp cma xde fb la plak.. mcm ne nie.. btw gud luck dear;-)

Ms and Mr Red Ribbon said...

best... macam nak join gak :)

Hanim Mahali said...

Gud Luck ya...

"cikkin" said...

dba: yeahh..jom masuk..nnti jgn lupe ajak i join skali eyh..hahah..

cma: ur welcome..jom laa try..suke2..x pe..x de fb pon x pe..die kate kalo ade..boley laa like..x de x pe..=)

Ms and Mr red Ribbon: jom2 join ramai2..

Hanim Mahali: thanks dear..=)

Nazim Nasri said...

good luck

Farid Haron said...

Thanks sebab join :) nantikan keputusan bulan April ni okey ! gudluck :) huhu

"cikkin" said...

en farid: yeahh...!!

Post a Comment