RSS

After a loong week story..~~


salam ..
uwaaa...rindu sungguh untuk membebel..
rindu juga nak menjenguk blog kamu2 sekalian..
tapi apakan daya...sepanjang cuti seminggu x dapat nak beronline..
huhu..(macam ade je org yg tertunggu2 ko membebel cikkin ooii..perahsaan..muahaha)

ok2..mari kite ke segmen rentetan cuti seminggu..
hehe..

# 1 #
last 2 weekend (sabtu)..(haha..memadai je ko kan) cikkin + en tunang pegi attend wedding our skoolmate couple..Ryna & Paan kat dewan guthrie, bukit jelutong..sangat sweet & simple wedding mereka..tapi meriah..sume pon cantik..mungkin sedikit kelam kabut..but sume berjalan dengan lancar..alhamdulillah..cikkin & en tunang pon sempat laa menyumbang tenaga di majlis mereka..kami sgt berbesar hati dapat menyumbang sesuatu kepada mereka..(walaupon x disuro..saje nk menyibuk.hihihi..aci?) 
SELAMAT PENGANTIN BARU!!

# 2 #
Isnin - cikkin + en tunang + ibu meet our WP (yang pada mase tu tidak mengetahui lagi yang dirinya pregnant..hihih..TAHNIAh!!) kitorg jumpe di lokasi kejadian...untuk bawak ann jumpe dengan person incharge..puan ana.. sambil melawat kawasan..berbincang itu ini..membentang idea dan bertanya pendapat..akhir nya sesi bertemu WP hanya berakhir lebih kurang jam 3pm..kesian sume penat..but for me..sedikit lega lagi..setelah mendengar penjelasan dari WP mengenai our preparation..thank ya cik puan Ann the Mummy to be..=)

2 orang penting majlis saya..HOPE mereka sehat sejahtera selalu hendaknya..=)


# 3 #
selasa - bangun2 pagi..cikkin baru tau..nenek masuk wad awal pagi nye..akibat sesak nafas..adehh..boley plak cikkin tertido mati...x sedar ape yg berlaku ..huhu..sehingga arini..nenek masih belum dibenarkan keluar..kesian nenek.abis tangan die lebam2 dicucuk jarum..bukan saja di tangan..malah di kaki juga terpaksa dicucuk sbb bnyk sgt mende diorg nak masukkan..air laa..darah laa..hiahh..entah laa.. semoga nenek cepat sembuh..=(

# 4 #
sabtu - cikkin + en tunang pegi satu lagi wedding skoolmate..kat setiawangsa..rasenye kitorag sampai lewat kot..sbb macam majlis da selesai..huhu..segan..tapi rupenye member2 laen pon sampai waktu lebey kurang..so bwat laa cam majlis sdiri..hehe..diorg pasangan yg cute..=) juga suke theme color wedding tersebut..hihi..it's PURPLE..hehe..next week wedding pon theme purple..tadi tengok fb pon ade membe wat majlis theme purple..sampai hari angan2 cikkin..adakah org akan boring dengan Purple?? tak kot kan..huhu..(a bit worried)

# 5 #
isnin - iaitu hari semalam..cikkin cuti lagi..tapi da borring x tau nak wat ape..bangun pagi kemas2 sket..tolon panaskan lauk..then cikkin kua g lunch dengan akak di rumah baru beliau..hehe..maen2 kejap ngan ekal, dadam & puteri..then petang tu g jumpe cik Dba..hahahha..gile segan..mule2 sesaje je gatal nak tanye die wat ape? free ke x? pastu..cam borring dok umah..terajak laa cik Dba pegi servey2 barang nak buat hantaran..tapi dukacita..kedai tersebut tengah cuti lagi..arini baru bukak..huhu..tp da alang2 kua..cikkin bawak laa cik dba round metro kajang..tgk kedai bunge kat atas tu..da jumpe seperti yang dicari..tapi kene revise balik harga..mcm berlebih2 pulak..tapi cik Dba da tolon bayangkan and bg idea..hmm..nnti tengok laa camne hasilnye hantaran tersebut..hihi..thanks ya cik Dba..segan jumpe kamu..ye laa..1st time kot jumpe rakan di alam maya..hahaha..hope kamu x serik jumpe kite lagi..muhahaha...=))


ok laa..sampi jumpe lagi dengan update yang lebih membina..hehe..thanks ya pada yang sudi singgah sini..tinggal kan jejak anda ye sayang2 sekalian..=)



pssstt..berdebar2 tengok wedding thicker tu..adeh..lagi 3 bulan lebey je..huhu..hope sume ok..just bertenang..kan..kan..=))




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

lovelyadibah said...

HOHO~..yay!sangat suka kot!sila jadikan saya teman survey kamu!:P

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

simple je pelamin kawan kamu cikkin.. But less is more kan?

"cikkin" said...

cik Dba: hahaha..bulih2..nnti pape kite roger lagi..but da start keje ni susah sket lor..huhu..

cik kasut pink: haah..simple je..but sume pon nice je masa majlis tu..=)

Post a Comment