RSS

update :: Wedding Planner #2

happy new year !!

semangat berkobar2 sume bile masuk tahun baru..
apa azam kalian untuk tahun baru ni?
harap dapat dicapai sebelum tiba tahun depan..
yeahh..!!

***********************************************************

update sikit2..=)

berbalik pada tajuk..
pagi tadi da jumpe cik WP untuk discuss lebey lanjut..
alhamdullillah..
ibu +ayah+mak cik2+adik beradik
sume kate Ok with ape yg telah di bentangkan..
hehe..cikkin pon lagi laa ok kan..=)
tinggal nak bayar deposit..then da boleh proceed..sedikit tak sabar di situ..
so..x yah pening lagi untuk majlis angan2 nanti..
hasil perbincangan tadi..
untuk cheklist di bawah..cik WP akan sediakan..=)


  1. kanopi (nikah +sanding)
  2. make up (nikah +sanding)
  3. baju pengntin (nikah +sanding)
  4. deko + pelamin (nikah +sanding)
  5. favour gift (nikah +sanding)
  6. catering (sanding)
  7. PA system


beranikan..!!
serah sume pada cik WP..huhu..tapi sejak jumpe dengan cik WP ni..
memang macam ade kimia di ctu..cikkin dapat rasekan yang cik WP ni akan mampu bantu saye dalam realisasikan majlis nanti..insyaallah =)


tapi..still cikkin kne prepare untuk cari and sediakan cheklist di bawah..


  1. mr OP (bukak tenet tadi baru ingat nak join Foto By Razali : Wedding Photography Giveaway tengok2 cik Kina da menang..hehe..tahniah!!)
  2. mr OV (ade yang nak buat giveaway jugak x? hehe)
  3. katering untuk nikah (ayah volunteer nak settle kan)
  4. hantaran (akak nak sponsor jugak ni..kot=))
  5. deko bilik ( nak try DIY gune ape yang ade..)
  6. baju family (akan diusahakan



yeahh..lepas ni da bulih masuk gear seterusnya..untuk preparation majlis angan2 nanti..walaupon kite da tak payah pening2..tapi still kene pantau kan..sempat lagi nak komen sekarang dari dapat yang tak senonoh di hari kejadian..huhu..=)
(next meeting will be discuss more on concept, theme, tentative, gimmicks dan yang paling penting design baju & make up)


wish me luck..~~




~~ psstt..bukan sume buruk itu x cantik..dan bukan sume cantik itu wangi..peace..no war..=) ~~





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

chaiyuk chaiyuk..cikkin...

"cikkin" said...

thanks cik kasut pink..
chaiyuk2 kamu juga..=)

Post a Comment