RSS

Update!! Update..!!


salam..
selamat hari jumaat semua..
alhamdulillah kite masih diberi peluang untuk bernafas lagi hari ini..
=)
maaf dah 2 ari x dapat berjalan2 di blog rakan2 sekalian..
harap sume nye bersemangat seperti biasa hendaknya..
hehe..ape2 aje laa intro hari ni..
(ni laa kekdahnye..bile 2 ari x dapat membaca & berblog..ye ke eyh?)

semalam cuti..
cikkin berjaya untuk pergi jogging lagi sekali...YEAYY!!
kali ni jadi lebih menarik sebab berjogging bersama 
ibu + ayah + adik + lovely cousin + en tunang..
hikhik..
(sorry cik dba..kite lupe nk roger kamu..next time eyh..esok ke..mau? hee~~)

*wink*
ok sudah cerita semalam..
kite cerita update terbaru...
pagi tadi cikkin da selesai bayar deposit untuk Official Photographer majlis nanti..
alhamdulillah..selesai lagi satu perkara..
OP cikkin ni..abang ipar yang suggest and carikkan..
memandangkan..kami pengantin bajet ciput..maka..
kami meminta jasa baik abg ipar ni untuk tolon carikan yang terbaik dan on bajet..
lagipon kitorang x berapa arif pasal photog2 ni..
so kite serahkan pada yang pakar.. 

and lagi satu..OP untuk majlis belah en tunang 
pon da selesai baya deposite tadi..
guna khidmat suggestion abg ipar cikkin juga..
nanti kite cite2 lagi pasal OP ni ek..
sbb cikkin pon x kenal sgt diorg lagi..
tapi yang pasti mereka sangat berpengalaman dalam bidang photography ni..=)

wee..senang ati..
da ade OP + OV..merujuk pada entry ni --> Update!! New Year
daripada 6 senarai yang cikkin kene sediakan..
2/6 da selesai bayar deposit
  1. mr OP --> deposite paid!!
  2. mr OV--> deposit paid!!
  3. katering untuk nikah (ayah kate da settle..nak komfirmkan menu je lagi.)
  4. hantaran (akak da comfirmed nak sponsorr..big YEAYY!!!..murah rezeki ko kak..=))
  5. deko bilik ( nak try DIY gune ape yang ade..combine idea with anong, akak + cikkin)
  6. baju family (ibu nak sponsor)


    alhamdulillah..banyak perkara da hampir selesai..
    cuti CNY ni..insyaallah cikkin akan cuti seminggu..(cuti pakse..company nak cuti..huhu)
    so..mungkin bab kaen + deco bilik + hantaran dapat diselesaikan..
    n lagi satu..dalam minggu tu kami + WP akan pergi melawat kawasan tempat bersanding + bertandang..ntuk dapatkan gambaran lebih jelas untuk kawasan majlis nanti..
    nanti kite update2 lagi ek..



    terima kasih sudi singgah Diary kite..nanti jangan lupe vote kite eyh...heheh... 
     






pssstt..alhamdulillah..sentiasa berdoa..berusaha dan bertawakal..insyaallah..akan dipermudahkan segala urusan..=)










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Meriah & bestnye joging beramai ramai.. kami semlm cuti seharian duk umah jer..

~ mizzAmy ~ said...

dear, u ada OV. mine tak dek. uwwwaaaa.... jealous. T___T

"cikkin" said...

kasut pink: best2..jom jogging sesame nnti mau?? hehe

Amy: x mo laa jeles..sempat lg nk cari..hee~

Post a Comment