RSS

cerita Wedding Planner #1

salam sume...=)
da lame rasenye tak update kan..
sorry laa...tak sempat lagi nak membebel + cam tak tau nak cite ape..
huhu..

update...update...=)
minggu lepas kami (cikkin + en tunang+anong) da jumpe dengan 2-2 potential WP kami..
dan hasil perbincangan sangat memberangsangkan..huhu..alhamdulillah..
sekarang tinggal tunggu final quotation dari mereka..
if semua setuju..than bulih laa proceed..*x saba*
uhuhhu...

kami memilih untuk menghire WP kerana..setelah difikir2
kami seperti tidak punya masa + tidak tau mane yang nak diuruskan dulu..
dan dek kerana kami punya keinginan dan pendapat yang berbeza..
jadi segalanya akan diserahkan kepada WP kami untuk uruskannya..
hehe...tak payah pening2..=p


~~tapi bagi seorang yang punya keinginan untuk menjayakan mejlis angan nya sendiri sebagai satu kenangan dan  seperti yang dibayangkan ade sedikit terkilan dihatinya..tapi bila diukur dibadan sendiri..rasanya..dia x mampu untuk lakukannya..biarlah mereka yang berkemampuan melakukannya...*cheers* ~~


TAPI!!
saya kembali bersemangat untuk membuat my wedding preparation setelah berjumpe dengan WP yang sorang ini..sebab sebelum ni bile family cadangkan nak pakai WP je untuk uruskan majlis..cikkin rase macam..x nak je..sebab takut diorg tak bagi cikkin nak ni..nak tu..tapi yang ni..setelah berjumpa dan kepercayaan dengan idea2 die +  kerana mereka bulih bayangkan seperti yang diangankan..so saya rase mereka lebih tahu ape yang perlu dilakukan..dan saya tidak ralat untuk buat keputusan menghire WP untuk majlis saya nanti..hehe...suke..tak yah pening da..tau majlis jalan..haha..gilo!! 
(saya percaya mereka akan buat yang terbaik..)
if bebetul komfem nnti kite cite dengan lebih lanjut ye..=)
(hahahha..x komfem da kecoh..sukatila kan)

perlu dingatkan..WP akan menjalankan kerja setimpal dengan bajet kite..n cikkin dgn bajet ciput ni..x de laa mengharapkan majlis segah anak naza..or seglemer majlis siti nurhaliza..cume majlis yang sederhana..tapi meriah..dan berjalan lancar..but pape pon kite still bulih share ape yang kite inginkan pada WP kite..so..no heart feeling..yeahh..!!




hee~~





pssstt..thanks yaa pada yang berkenaan...sangat berbesar hati...berdoa agar sume nye berjalan lancar..moga tiada siapa yang terasa hati..tiada sape yang tak puas hati..aminn~~




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

senangnye lahai kalau dpt hire WP.. Ringan sikit beban kan...

"cikkin" said...

hehehe..harapnye begitu laa..=)
camne preparation kamu?? da bape % ?

ElyaElmo said...

cikkin...siapa WP yg dimaksudkan?? dr bridal house kee??

Post a Comment