RSS

Syukur~



Assalamualaikum..

hye sume..
selamat hari isnin..
tapi da tengah hari..so macam tak suram suram sangat laa
sebab..petang da nak balik..
hehe..
alhamdulillah..
ayah da di tranfer ke wad biase..
bukan lagi dok di CCU..
muke ayah pon da nmpak ceria sket..
tp still mengah2..
esok baru Dr akan buat endogram 
untuk tengok tahap & lokasi kerosakan jantung ayah..
hope sume ok..=)
dalam dok risau pasal ayah dan majlis angan2 tu..
semalam en tunang bgtau..bakal bapa mentua nak blanje sket bajet g honeymoon..
hihii..senyum sampai telinge bile dengar en tunang cakap..
alhamdulillah..=)

tapi now pening nak pegi mane..
kitorg ni tak penah pulak laa tau nak servey tempat percutian ke hape..
nak book pon tak reti..haha..
aritu ade offer kat bbf..tapi mase tu bajet off..huhu..melepas.
ade sape2 boley bantu/ sugest tempat berhoneymoon yang best?
kriteria:
  1. kalo boleh saya nak pantai..
  2. makanan senang
  3. private pool =)


thansk ya kawan..=)



pssst..kadang2 Allah sembunyikan matahari...moga kita selalu bersyukur dan redha dengan ketentuannya~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

lovelyadibah said...

kalo nk private pool leh pg pd.tmpat yang SK pegi masa dier hanimun.mcm leh tahan rege dier:)hehe~..

♥ Kasut Pink ♥ said...

semua yg kamu nak tu ade di blkg umah kakak.. hehe..

Blk ni confirm kakak tanyakan kat housemate akak tu..

Rai said...

sorry to hear about ur dad cikkin. hopefully he's getting better. nway air asia tickets tgh promo skg. maybe can give u some ideas nk g maner. hehe

~ NANA ~ said...

samui yg lynda pegi tu mcm best gak :)

bali, krabi pon ok gak...hihi

Miss Sunshine said...

nak g dalam malaysia ke luar malaysia?
Kalau luar negara, memang tak tau.. sebab tak pernah pergi....
Kalau dalam negara, try Pulau Sipadan...

eidA said...

jom g bali...hee...

anaztasias nora aira said...

semoga ayah kamu cepat sembuh ye dear.

yup..suka pulau sipadan. cantik :)

Adawiyah A.Halim said...

dlm malaysia bnyk yunk..area2 sabah..bnyk pulau cntik2..mkn pun sng..

sy doakan ayh cikkin..cpt sihat...

p/s: cikkin...sy br perasan la...en tunang kamu tu bdk matrik kedah ke??? mcm kenal..hahaha..

zimie said...

cikkin nak luar negara ke dalam negara?hehe

nida-razak said...

alhamdulillah cikkin..insyaAllah xlma lagi ayah cikkin sihat sepenuhnya..amin...honeymoon..hurm..nida pon xda idea..huhu..

~ mizzAmy ~ said...

sorry to hear about ur dad. hope ur dad cepat sembuh dan boleh jayakan ur wedding day. and happy about ur honeymoon. skang tgh sale kat AA, sila booking.. ;)

Post a Comment