RSS

::Misi Hujung Minggu..::

Assalamualaikum...

hye sume..
semoga sume bersemangat di hari jumaat yang indah..~
biasalah..hari jumaat cikkin akan update rentetan sepanjang minggu kan..ngee~

KEK

pagi2 tadi Anong da call suruh cikkin comfirmkan order kek hantaran & wedding kek..
maka tanpa berlengah lagi..cikkin beinbox dengan pn Hana..
da ceritakan sume camne yang cikkin nak..
now tengah tunggu quotation dari die..hihi..sabar..

*so tempahan kek by next week da boley comfirm if x de masalah..n quot diterima oleh Anong..=)

TUDUNG

pastu semalam..pening2 pk nak pakai tudung ape untuk nikah..
baru perasan tak carik lagi..hoho..
after luahan di bbf..maka banyak cadangan yang diterima..
thanks korang..=) 
balik semalam terus email few gmba contoh kat kakak2 cikkin..
so diorang berkenan nak suro carik tudung yang ala selendang chiffon tu..
memang cantik..tapi takut tak kene lak ngan muka bulat cikkin ni..huhu..
(untuk sedap kan ati..tak pe..kite try dulu..=))

credit pic to awin seindahwajah.com
nak selendang camtu la..anyone? harga bape? cari kat mane? boley share? tq..=)

*esok misi mencari tudung nikah, tudung ibu, tudung adik beradik, tudung mak cik, tudung saji..eyh..hehe..

Official Videographer (OV)

next perihal OV...hari rabu aritu da baya comfirmation fees 60% kat abg Wira from Wira Visual..(ya!! dia OV saya insyaallah..=)) pastu sebab tak penah jumpe..discuss tru fon, email n fesbook je..so cikkin n en tunang cam nak jugak la jumpe kan untuk bincang lebih lanjut..insyaallah Ahad ni nak g jumpe Abg Wira kat area Ampang..nak ikot? jom!! haha

* jumpe untuk bincang tentatif n bagi list lagu..bincang2 sket..hope sume ok..=)

KASUT

semalam da merisik2 bbf yg buat kasut..if nak tempah kene cepat..huhu..sbb tinggal 3 minggu..huhu..now misi muhasabah diri..nak ke tak nak..nak ke tak nak..nak ke tak nak..huhu..

* by this week kene comfirmkan..!!!


LAIN-LAIN

ape lagi ye?

kad jemputan nikah

design jemputan untuk nikah da diterima oleh ayah..tapi still kene touch up sket2 lagi..tempat print ?? hmm sedang mempertimbangkan offer cik zimie kite..hihi..thanks dear..if on nnti kite proceed ye..kene tunggu bos kate on dulu..hehe..=)

print sticker

print sticker doorgift marhaban n nikah..pon kene hold dulu..sbb kene tanye bos..=)

doorgift tambahan untuk VIP ibu..kene komfirmkan balik..sebab nak buat tq tag die..

edit gamba

hmm..lagi misi love story (tak pernah diceritakan disini..akan update kemudian) tak tau laa jadi ke tak..x dok mase nok ngedit gambo..hoho..tp kene edit jugak untuk photobook..huhu..

*cikkin rajin!cikkin rajin!! cikkin rajin!! yeayy!!


lagi satu..minggu ni nak g carik barang Yang perlu seperti enrty lepas tu..huhu..takut terlupe..da alang2 nak kua ni..baik setelkan sebanyk mungkin kan..hhehe..terima kasih pada yang sudi komen..ade nak tambah lagi? sila la tau..=)

*********************************************************************

3 minggu lagi ooiii!! 

pasrah..redah aje la ye..=)
saya sedang mengenjoykan diri dengan persiapan last minit ini..
tiada lagi tensyen2..
tiada lagi marah2..
saya nak senyum aje..
inyaallah sempat kan..
yang laen kite berserah saja pada Nya..





pssstt.. alhamdulillah..ku bersyukur atas nikmat yang telah kau berikan padaku..pada keluargaku..sahabat2 ku..moga mereka juga sentiasa bersyukur..~




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

18 comments:

nida-razak said...

cikkin..insyaAllah sempat sumenya.. =) besnye..lg 3 minggu je...hehe

Miss Sunshine said...

lagi 3 minggu je? wow... tumpang teruja ni...

miey anna said...

x pe dear..yakin tuhan akan tolong jugak cane2 pon..hehe..b hepi..bakal pengantin mesti hepi2 tau ^_^

cheQmOomOo said...

weeeee excited x?

LisaLisut said...

wah lg 3minggu.gud luck.hehe

~ NANA ~ said...

cikkin...i think tudung camtu sgt sesuai la dgn muka u...trust me! :)

"cikkin" said...

nida: yup 3 minggu je.lg..insyaallah..~ =)

miss sunshine: WOW..hehe..x caye kah?

miey anna: yup! sentiasa happykan diri ni..=)

amal: wootwoot.. over excited k..nak start new life over again..!

lisa: wakkaka..tq..=)

nana: really: hmm..kene test balik ni pakai shawl yg ade..hehe..tq dear!

A 'n' M said...

good luck dear... =)

zimie said...

cikkin dear, memang cantik selendang utk nikah.hihi cayok2.btw ok tak harga laminate tu?ekekek sempat lagi berbisnes.

"cikkin" said...

A n M: thanks dear..=)

zimie: tq..hehe..sempat2..tu laa tgh nk dpt kn greenlite dr bos ni..=)

ElyaElmo said...

bnyk gakk dh settle ni kin...all the best tau :)

hana yoriee said...

yeay..byk dah setel! chaiyok2..

yg quotation kek tu nnt hana email..bila hana dah email hana text kamu yea..hihi =)

tak sabar nak tggu bulan ENAM!!!

Anonymous said...

berusaha syaz! :D

-adila

"cikkin" said...

elya: tq..=)

hana: kite pon x sabar!! hahha..

adila: yeahh!! i will!!

K.I.N.A said...

chayok2 cikkin..tak sabar tgk video abg wira buat utk cikkin..OV kite sama..hehe

"cikkin" said...

kina: yeay..hihi..klaka laa en wira tu..time jumpe aritu gelak je manjang..hahha..

Aya said...

chaiyok2! slmt membuat persiapan. smg sume berjalan lancar ye :)

Hunny Kitty said...

ai pun pakai tudung ala2 ni masa nikah tapi berlabuci la.selendang ni material jojet tak silap...kene p kedai2 tudung yg jual tudung jojet yg ada manik2 berat tuh..mesti ada tudung cenggni glemer masa tahun 2009/2010

Post a Comment