RSS

Allah Selamatkan Kamu!


Assalamualaikum...
huhu..sudah lame tidak mengupdate kan..
sorry ye kawan2..
internet problem..plus tibe2 mood nak update cam bercelaru..
hoho..abaikan..=)

1st of all..(cewah) cikkin nak wish..

HAPPY TEACHER'S DAY!!
buat sume guru2 di Malaysia..especially buat adik beradik cikkin yang jadi cikgu..akak dan anong..buat cikgu padi a.k.a en tunang..buat bakal mak mertua..cikgu zaini..buat bakal abang & kakak ipar..buat cikgu azura (cik uya), aunty noor and kak tisam..moga menjadi guru yang berdedikasi..
juga buat teman2 yang menjadi guru..serta semua cikgu2 yang pernah mengajar cikkin di sekolah rendah (SKSS), sekolah menengah (SEMESTA), matrik (KMNS) dan UTM..terima kasih atas ilmu yang cikgu2 telah kongsikan..moga kalian mendapat keberkatan dunia & akhirat..=)

* owh..saya dikelilingi oleh cikgu2..=)

Pastu semalam ade sambutan birthday ibu..sangat meriah dengan kehadian sanak saudara..
HAPPY BIRTHDAY IBU!!..moga ibu sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik..dimurahkan rezeki dan sentiasa happy..=) saya sayang ibu saya..!!


update pantas..::20 hari lagi::

  • petang ni ade food testing di shah alam..
  • perabot bilik da sampai..(hahah..suke!!)
  • baju family patutnye da siap..tapi ade prob sket..hope sume ok..
  • lain-lain:
  • tugas2 untuk saudara mara da di briefing..
  • pengapit pulak may b ade hal..pasrah~
  • deco bilik anong da dapat gambaran..serah saja padanya.
  • kek hantaran & wedding cake pon da tempah (waahh..serah sume pada hana & mama die..=p)
  • rumah da kemas sket..tinggal ruang tengah (adeh..umah kecik barang bnyk..x tau nak sorok mane..hahha)
  • kad jemputan on progress (kene pantas!!)
  • projek innershine da boley mule..(tapi belom mule.)

hoh..ni je kot update..adoii..20 hari je lagi..sabar ye sayang..jangan gado2..mesti sayang selalu..=)
psstt..video pre wed da nak siap..semalam da tgk draft..hihi..segan ~ =p




Ya Allah Ya Tuhanku..Kau permudahkan lah urusanku..Kau senangkan lah hati kedua ibu bapaku..kau jauhkan aku dan keluarga ku dari sifat bongkak dan berlebihan..amin~










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Miss Sunshine said...

20 hari lagi? dah tak lama tu... Banyakkan solat hajat ok supaya dipermudahkan semua urusan..
Tak lama lagi dah jadi Puan Cikkin... hihi

♥ Kasut Pink ♥ said...

Huarghh mst rase mcm nak esok je majlis kan. Sebab selagi tak settle selagi tu keje x abes2..

"cikkin" said...

kakak KP: betul!!! aduh..cepat laa abis..nak kehidupan yg baik..x mo da tensyen2..huhu..

miss sunshine: insyaallah..hihi..klaka plak puan Cikkin..=)

~ NANA ~ said...

dear...i doakan semuanya berjalan lancar ok...dh dkt da tu...i seminggu lps u....hihihi

"cikkin" said...

hihi..thanks nana..u pon..moga semua berjalan lancar ye..=)

malynd_anggun said...

wow!! 20 days je lg!!
i yg rase debarannnye..
i nak juge cepat2..hehehe..
hope everything's goes well!! amin!!

farahfatihah said...

hi cikkin..20 hari je lagi....tak lama dah tu...semoga semuanya selamat yer

Post a Comment