RSS

confirmed!

Assalamualaikum..
hope sume sehat ye..=)

terima kasih pada sume yang mendoakan kesihatan ayah..
semalam cikkin cuti teman ayah kat IJN..
sempat laa jumpe Dr pakar yg incharge tu..
so..die kate..

Confirm ayah kene buat bypass..
sbb block pada salur jantung tu banyak and ade yang da 100% block..
lebih dari 3 salur yg da kne block..

bermakna..Confirm!! ayah tak de time hari nikah tu nanti..
and time sanding pon..wuwu=(
coz date untuk operation tu kemungkinan besar Isnin (30/5/11) ni..
and untuk baik perlukan masa seminggu or lebih ikut tahap ketahanan badan ayah..

insyaallah..sume ni ade hikmahnye..=)
pastu semalam da confirm kan catering untuk nikah..bayar depo n list lauk sume..
insyaallah ok..=)

ade beberapa lagi yang nak kene confirm kan cepat..
  1. honeymoon
  2. list lagu
  3. tentatif
  4. etc..etc..

hope sume ok..doa yang terbaik..Confirm akan baik..~

insyaallah.~



moga jadi pengajaran..bukan ambil kesempatan..~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14 comments:

LisaLisut said...

sabar k cikkin..everything will be alright :)
hope everything goes well(ayah u,ur wedding etc)

take care.

Miss Sunshine said...

Kita doakan sumenya baik2 aje ok... InsyaAllah sume akan ok..

Sesungguhnya kita merancang, Allah juga merancang.. dan sebaik-baik rancangan adalah rancangan Allah... ^_^

cheQmOomOo said...

tabah ye cikkin :)

K.I.N.A said...

sabar ye cikkin..=_=..dugaan cikkin besar..

~ NANA ~ said...

ya Allah besarnye dugaan...u kna kuat tau hadapi semua ni...semoga semua lancar ok :)

PussyCat said...

byk2 bsabar k!

lovelyadibah said...

sedihnyer cikkin.dba doakan semua nyer baik2 jer..tp confirm t dba akan ada utk temankan cikkin:)love you!!!hugs**

nida-razak said...

cikkin, sabar ye..insyaAllah semuanya baik..ada hikmah semua ni..kita sama2 doakan yg terbaik untuk cikkin ye...

"cikkin" said...

time kasih sume..=)

zimie said...

sabar la cikkin.be strong! kitorg akan sentiasa sapot cikkin ;)

Hunny Kitty said...

cik kin...saba ye..ayah ai dulu pernah jugak bypass...huhuhu...hurmm...(adeyhh tak tau nak ckp ape nih)

saba ye~

miey anna said...

cikkin..bertabah ye sayang ..doa banyak2 tau..tuhan maha penolong

"cikkin" said...

sedang bersabar..redah je..sebaik-baik perancangan adalah perancangan Allah kan..=)

tq sume..=)

~ mizzAmy ~ said...

dugaan utk cikkin dan keluarga. mungkin ada hikmah disebalik semuanya kan? amy doakan segalanya berjalan lancar. amin...

Post a Comment