RSS

ahlan wa sahlan ya ramadhan..=)


assalamualaikum
hye sume..!!
apa khabar ye kalian? hope sume sehat n ceria selalu..=)

maaf sgt lame cikkin tak update kan..
alahan menaip yang mengada2..hihi..
2-3 minggu yang menguji kesabaran..
da start rase loya2, demam panas, hilang selera makan..
mcam2 la..sume tu mungkin kenangan terindah as m2b kot ek..
kasihan en husband..berasa sedikit sunyi sbb cikkin kurang bercakap..
cakap je loya..bole? hihi..sorry ye syg..

TAPI!! lepas tengok Harimau Malaya semalam..
da semakin ok dan bersemangat pule..
alhamdulillah..=)
balik dari tengok bola di rumah ibu semalam..
da boley gelak2 n tman en husband nyanyi2 dalam kete..hehe..*suke die*
mungkin tempias semangat harimau malaya da terkena..
menjadikan diri lebih bersemangat..hope lepas ni cikkin akan sentiasa bersemngat lagi..
tak de lagi dok melepek je..huhu..aummmm..eh *amiinn*
hmm..cume masalah tak de selera makan je nak atasi camne ni..
selera ni hanya untuk buah2an..hari2 pon makan betik..bestt!
takpe laa kot ek..pelahan2..=)

untuk kawan2 yang masih sudi singgah sni..terima kasih banyak2 ye..
ade jugak cikkin intai2 blog sndri ni..masih ade yg sudi follow walau tak berupdate..
hati memang nak mengupdate..tapi rasa loya nye kemain lagi..ampun ye..~
insyaallah..pasni nak samb review pasal Majlis Angan2 yang da nak basi tu..
nnti kite panaskan balik ye..sebab raw pic from OP da dapat..
tapi album may b lammbaaaattt lagi..huhu..takpe..bersabarlah..=)

sempena hujung minggu ni..minggu terakhir bulan syaaban..
cikkin nak ajak kawan2 mengalu2kan kedatangan Ramadhan yang mulia ini..
moga ramadhan kali ini memberi seribu rahmat buat kita semua..
tingkatkan amal..banyakkan sedekah..rajin bertarawih..
bersemngat nak puasa sebulan Ramadhan kali ni..doakan ye..
insyaallah...=)





selamat berhujung minggu!!


psssttt..1st time berpuasa sebagai si isteri..bagaimanakah rasanya? moga semunya dipermudahkan..aminn~






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

yUmIe said...

huhu yumie dlu early stage xberani mkn betik sbb time tau +ve tu doc remind jgn mkn betik.dh nk msk 2nd trimester bru yumie mkn.tp org ckp after 8weeks tu dh bleh mkn..huhu tah le,yumie ni mmg buta pantang betul..haha

"cikkin" said...

haaa??? ye ke yumie? dr tak pesan pon..mak pon ok je bg kite mkn betik..sebb tu je yg boley masuk..alamak..risau pule...=(

alin said...

tahniah :) selamat berpuasa :)

cEro said...

selamat berpuasa...
jaga diri...

Post a Comment