RSS

~~theme color untuk hari angan2..~~

salam..
psst..psstt...arini saya keje..tapi cuti..
x boleh buat keje sbb sofware licence da mati..heee~~
wehuu..x yah buat keje ..boleh memblog walking..
ke berblogging?? ape2 je la ek..=)

hmm..arini cikkin nak cite pasal theme colour untuk hari angan2 saya..
walaupun tarikh terpaksa direvised banyak kali..
tapi colour theme utk hari angan2 tu still x berubah..
so..i've decided to choose 

1. variation of blue for nikah 


 2. variation of purple for resepsi


3. variation of brown for bertandang


 
    ahaks..ok x? tapi this theme color  adalah color untuk my family members and also the deco..
    untuk deco nnti pon may b nak combine kan color biru n purple tu dengan color putih or color laen lagi..tengah mix & matsch kan..mane yang sesuai..yg pasti sedara mara di diberitahu untuk cari kaler2 tersebut as baju raya next year..heee~~


    (oh..memandangkan majlis nikah & sanding buat kat tempat lelain..so boley seperatekan color deco kan..bestt!! hee~~ =)


    deco combine color camni untuk nikah..cantik??


    and camni untuk resepsi nanti..ohh..suke !!



    untuk puan yang berangan,  cikkin x decide lagi nak pakai color ape..surprise ke??..huhu..entah..
    or may b pakai kaler yang kontra dari warna theme tersebut..baru menyerlah puan berangan nnti kan..=)


    ke combine 2-2 color camni..nicee!!kan.. =)






    hope en tunang setuju dengan angan2 saye ni..ekkekek...
    psst..kat mane nak cari carpet (yg slalu sebut red carpet tu) kaler laen ek..ikut kaler tema cam dalam pic kat atas tu?? ade sape2  tau x??  huhu

    • Digg
    • Del.icio.us
    • StumbleUpon
    • Reddit
    • RSS

    7 comments:

    0sh!Nz d' sen0r!ta said...

    combination ungu dan biru! meletopssssssss.

    ainnazari said...

    i suka combination ungu + biru....i plan nak buat purple+white...since tgk ur combination theme, i mcm suka la...nnt blh propose kat my mum...hehehe thanx for sharing...

    "cikkin" said...

    huhu..cantek kan..boley2..nnti g propose k..hee~~..sharing is carring..=)

    anaztasias aira said...

    hii salam kenal b2b. 2011 ek? jome exchange link dear =)

    "cikkin" said...

    anaztasia: aah..2011..u pon ke?? mari kite tuka2 link..=)

    anaztasias aira said...

    already link u dear =)

    "cikkin" said...

    thanks aira..da dpt ur email juge..=)

    Post a Comment