RSS

erk..cuak ke??

salam aidiladha sume..
eh..rase x lambat lagi kan nak wish 
selamat hari raya aidiladha...hee~~


harini cikkin keje keseorangan...
tapi x de laa keseorangan sangat..
cume budak2 satu team je yang still becuti lagi..
bos2 ade kat cni..x pandai nk cuti..huhu...

huh..cuak pule bile teringan lagi 2 kali sabtu lagi nak kene g interview..
heheh...kecohh je kan..peduli hape...=)
soklan ape laa yg diorang nak tanye ni..??
da laa cikkin ni x reti & x suke becakap..
interview paling cikkin x suke..
x de talent laa bab tu..(bolehh??) hahaha..
sebab tu laa cikkin x dapat keje yg sesuai ngan jiwa raga..(padanmuke =p)


hmm..tapi pape pon..time kasih pade yg sudi mendoakan kelancaran kemasukan kami ke peraduan tu nanti..(apekah??)
dapat g 2nd stage ni pon da sangat bersyukur...
pasangan laen sume hebat2 belaka...
(if dapat jadi finalis pon bestt kan...hahahaha...
x masuk lagi da berangan...name pon diary angan2..haruslah berangan setiap mase..=p)
hehehe...



sempat bergamba sebelom pulang...=)





psstt: eh..wahai cik puan2 sekalian..marilah kite berkongsi ape yang b2b perlu tahu tentang perkahwinan..sbb dgr nye soklan interview nnti pasal perkahwinan..huhuu...kene study!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

gadis.normal said...

all the best my dear friend! mesti boleh punye. tau syaz tak byk ckp, tapi bile org dah start mst syaz okay.;) and dun worry, ur other half tu pandai cakap.;)

"cikkin" said...

thanks ryna..huhu..cuak..mcm nk g amik exam ape je..adehh laa..yang pasti..akan ku REDAAhH je...hihihi...wish me luck =)

.::DinCma::. said...

gud luck cikkin..
yakin dgn diri k;-)

Post a Comment