RSS

pro n contra...=)

salam & hai sume...

act berapa hari ni..cikkin x tau nak share ape kat blog ni..
coz memandangkan cikkin da terjoin peraduan tu..
so segala persiapan angan2 tu terpaksa distopkan sementara..
(untuk memberi laluan kpd persiapan interview...muahahaha)

huhu..lagipon sbb family kate..kalo kite nk teruskn perbincangn 
dengan vendor & WP pon mcm x bole kn..sebab
if ade rezeki and terpillih (cikkin berangann !!=p) 
nnti kene bincang balik sume kan
(may b tarikh sume pon kne tuka..huhu)

aisshh...
ade pro's n cont's jugak bile join peraduan ni kan..
huhu..
tp risau sebab if lmbat discuss pon takut vendor x ley terima da..
=(
tp x pe laa..kami akan cube sebaik mungkin..
if ade rezeki..dapat laa kan...
=)
(doakan ye..tq (^_~))

eh..tapi cikkin x lupe berjalan2 di blog kamu..kamu..& kamu juge ye..
bnyk da great idea yg berjaya dikutip..hee~~
nnti akan sambung berangan lagi..=)


*************************



sekejap tadi dapat bermesej-mesejan dgn en tunang..hihi..*love*

en tunang: sebenarnye tadi nk g lunch ngan syg..tp tetido..terus rase besalah..
sorry ye.. next time kite lunch same ye..
hmm..yg org ade nmpak kedai makan lawa kat depan klcc..
die baru bukak..name die fullhouse..tapi x tau laa mahal ke tak..
tapi cantik sangat kedai die yg...

cikkin: waaaa...sgt lawa..da lame teringin nk mkn ctu..huhu..
harge die ok laa..mampu lagi..
nnti kite celebrate besday sesame kt ctu nk? hee~~

en tunang: aik..da lame tau ke? die bukak last week..kedai die putih je..tau ke?

cikkin: tu cawangn baru..org tau yg kat ara damansara tu..

en tunang: ooo..yeke? baru nak wat surprise...org yg lmbt..sorry ye..nnti kite g k..

cikkin..: hehehe..org pon nak wat surprise x jadi2..eh..tp nk surprise..tp bagitau..hehe

en tunang: saje je buat2 tanye..nk tgk syg tau ke tak..rupenye da tau..

cikkin: alamak..patut buat2 tak tau laa kn..ala..heheh..

en tunang: hehehe..gediks ok...




lol...=)

eh..ade sape2 penah g mkn citu?? mari kite share..heee~~

ni laa muke depan restoran tu..=)






psssttt..ehem3..best jugak kalo ade org wat surprise bebetul2 bwk g mkn kat restoran tukan..hihihi...to en tunang..pape pon saye syg awak..=)












  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

anaztasias aira said...

romantiknya !!! cikin pun byk join contest ek. gud luck !!

"cikkin" said...

huhu..ni 1st time join..selalu cm rase x de harapan je..tetibe dapat pulak..heheh..thanks yaa aira..=)

gadis.normal said...

hehe. kite penah gi. tapi yg kat ara damansara. paan buat suprise bday party kite taun ni kat situ. betul2 suprise sampai kuar air mata. kite ade hantar msg kat fb. tgk la gamba2 tu. mmg nice tempat die.;)

poyo said...
This comment has been removed by the author.
poyo said...

Selidik-selidik dulu sebelum gi makan. Halal ke tidak. Kalau dulu orang kita suruh masuk Restoran Ah Chong, semua tak nak masuk sebab 'jijik' dan 'tak halal'. Tapi sekarang diorang ubah style. Buat restoran cantik-cantik mcm tempat fastfood. Org kita tergoda tengok tempat sampai tak kira halal ke tidak. Pada hal sama aje Restoran Ah Kow dulu dan sekarang yang bezanya cuma penampilan kedai dan nama kedai. Dulu nama Kedai Makanan Ah Fat, sekarang 'Food Bistro bla.. bla..bla.." Dengar nama je dah mula nak tergoda...

Post a Comment