RSS

Mak Mak dan goodies: - Idea Goodies Murah dan Comel

Assalamualaikum..

hai semua..
harini cikkin nak share ape yg ade dalam goodies bag 
mak2 gojes yang dapat masa family day haritu. 
Punya laaa ramai insan2 yg murah hati 
nak join sponsorkan barang2 dalam goodies bag mak2 ni tau.. 



haaa..amacam..meriahkan 😍😍
ada barang yang di sponsor oleh geng2 Gojes sendiri and ada barang yang di sponsor oleh2 pihak luar..tengok tu..sambal ada..nasi kerabu ade..pen ada..haa..cikkin dah laa 1st time join family day ni..
memang teruja laa dapat goodies banyak camtu..pastu..yang lagi best..bukan barang je kami dapat sponsor..beg untuk isi barang tu pon kami berjaya dapatkan sponsor tau..πŸ˜‰


1st sekali nak terima kasih pada Ibu magis mak meh dari @letsfunbag_ & @letsfunbox sebab sudi sponsor beg untuk mak2..tapi sebenarnya @letsfunbag_ & @letsfunbox ni diorg jual Art kit mudah untuk anak2..tapi sebab lambat tau boleh sponsor..jadi tak sempat nak siapkan..kalo tak..banyak lagi laa barang kami dapat dalam beg tu..

Contoh kit art mudah dari @letsfunbag_

2nd, dalam goodies bag tu ade popcorn rangup dan sedap dari Crunchy Sweet Popcorn. 
Cikkin tak sempat nak rase..sebab budak2 dah selesaikan dulu..hehe..
kalau ada yang berminat nak rasa pop corn sedap ni boleh contact 

www.wasap.my/60182020086
www.wasap.my/60163685367
atau boleh terus ke IG : @crunchysweetpopcorn



Harga popcorn bucket serendah rm1.20 untuk bucket size kecil dan sehingga rm2.50 untuk popcorn size sederhana. Harga sekali dengan sticker tau..sesuai sangat nak tempah untuk dijadikan goodies apa2 majlis. Lokasi kedai (homebase) di Lorong Haji Said Batu 7 Jalan Kebun.

3rd nak terima kasih pada Cheezas Cheese Powder.. sebab sudi nak sponsor sos cheese ni..para peminat cheese memang seronok laa ni..dengan hanya tuang air dan bancuh serbuk pencicah cheese dari Cheezas ni..siap dah cheese sos nye..boleh dah cicah dengan wedges ke..fries ke..ayam goreng ke..sedap dan mudahh uolls..


kalau berminat nak dapatkan  Cheezas Cheese Powder ni boleh contact :
FB : Cheezas Cheese Powder - HQ
Contact No : https://api.whatsapp.com/send?phone=60135882045
Website : www.cheezas.com

Yang Ke 4..nak terima kasih pada CrafterHa'Na sebab sudi sponsor pin pony yang sangat comel..



ni kalo anak2 gegirl nampak ni..memang berebut laa..sebab comel sangat..pastu pony pulak tu..
Pin ni pon sesuai dijadikan gift pelbagai majlis, seperti kahwin,hari jadi, akikah atau untuk dijadikan kenang-kenangan..haa..dah nak dekat akhir tahun ni..boleh dah servey nak bagi sourvenior kat cikgu2 tadika anak2..yang mane anak2 last year tadika tahun ni.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
kalau berminat boleh contact :

Nurul Nabilah : 01126216226
FB : https://www.facebook.com/nurul.bella.1671


Actually ade 16 item semuanya dalam beg goodies tu..tapi lain2 tu di sponsor oleh geng2 gojes sendiri..saje suka2 berkongsi rezeki..alhamdulillah..terima kasih banyak..moga murah rezeki kalian semua..

πŸ’–Nasi kerabu segera -- sponsor by Dr Eni
πŸ’–Hand towel -- sponsor by nona & cikkin
πŸ’–Sambal siong -- sponsor by kak lin sambal menyengat
πŸ’–Apron Kitty -- sponsor by Kak Khai & Rara
πŸ’– Tasbih elektronik -- sponsor by Az
πŸ’– Pomade -- sponsor by Iera
πŸ’– Cermin -- sponsor by Anna
πŸ’– Pen coway -- sponsor by Ena
πŸ’– Roti golok -- sponsor by Cikna
πŸ’– Brooch -- sponsor by Wawa & Umie
πŸ’– Bekas brooch -- sponsor by Nana
πŸ’– Fridge magnet -- sponsor by Mommy Allene

Ok lah..sampai ketemu lagi in sha allah..terima kasih laa sudi singgah bace cikkin bebel ni..πŸ˜…πŸ˜˜πŸ˜˜






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment