RSS

Erin (..life after "i do") First Giveaway

Erin (..life after "i do") First Giveaway

Salam,

Are you ready?? Ok, get set go!!

TEMA GIVEAWAY


 Daddy and Baby Cool


SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah 
dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) 
dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan
 gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik
 (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, 
mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, 
asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, 
mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat 
dimata ko (itu contoh ye). 
Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, 
kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 
15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. 
Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan 
(paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. 
Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, 
nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja 
akan dapat hadiah ini



Boleh gantung di playroom anak :)

Ok, tu je, join ramai-ramai ye, bye!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bismillahirrahmanirrahim..

assalamualaikum..

demi erin..ku gagahkan diri utk join die punye 1st GA ni.. hoho..
sampai sanggup tolong adik buat keje sbb nak pinjam laptop..
ku tak do laptop kat umah..kasihankan..

ok la tanpa berlengah..

#littlesyafi dengan papa layan CSI...


hahahah...
baiklah..cikkin rase gambar ni yang paling COOL lah sangat..
mase amik gambar ni.. cikkin pesan kat papa syafi suruh die tengokkan syafi..
cikkin nak masak..
tengah ralit masak..oh..senyap je 2 org tu..
sekali tgk..hmm..patutla..papa ajak anak layan CSI..
heheh...


p/s: erin..demimu...hahaha..tak menang tak pe..tgh kumpul kerajinan 
nak berblog lagi..insyaallah..=)


~~hoh..punye la da lame tak post pape..post ni senget je. tak center..menciik!!!
jadi la ye cik erin..janji ku da join..hehe..=)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

erin said...

tq join, comel betul syafi :)

yUmiE AzuRa said...

mmg cool giler gambor syafi..hihi

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment