RSS

Mak Mak dan goodies: - Idea Goodies Murah dan Comel

Assalamualaikum..

hai semua..
harini cikkin nak share ape yg ade dalam goodies bag 
mak2 gojes yang dapat masa family day haritu. 
Punya laaa ramai insan2 yg murah hati 
nak join sponsorkan barang2 dalam goodies bag mak2 ni tau.. 



haaa..amacam..meriahkan 😍😍
ada barang yang di sponsor oleh geng2 Gojes sendiri and ada barang yang di sponsor oleh2 pihak luar..tengok tu..sambal ada..nasi kerabu ade..pen ada..haa..cikkin dah laa 1st time join family day ni..
memang teruja laa dapat goodies banyak camtu..pastu..yang lagi best..bukan barang je kami dapat sponsor..beg untuk isi barang tu pon kami berjaya dapatkan sponsor tau..😉


1st sekali nak terima kasih pada Ibu magis mak meh dari @letsfunbag_ & @letsfunbox sebab sudi sponsor beg untuk mak2..tapi sebenarnya @letsfunbag_ & @letsfunbox ni diorg jual Art kit mudah untuk anak2..tapi sebab lambat tau boleh sponsor..jadi tak sempat nak siapkan..kalo tak..banyak lagi laa barang kami dapat dalam beg tu..

Contoh kit art mudah dari @letsfunbag_

2nd, dalam goodies bag tu ade popcorn rangup dan sedap dari Crunchy Sweet Popcorn. 
Cikkin tak sempat nak rase..sebab budak2 dah selesaikan dulu..hehe..
kalau ada yang berminat nak rasa pop corn sedap ni boleh contact 

www.wasap.my/60182020086
www.wasap.my/60163685367
atau boleh terus ke IG : @crunchysweetpopcorn



Harga popcorn bucket serendah rm1.20 untuk bucket size kecil dan sehingga rm2.50 untuk popcorn size sederhana. Harga sekali dengan sticker tau..sesuai sangat nak tempah untuk dijadikan goodies apa2 majlis. Lokasi kedai (homebase) di Lorong Haji Said Batu 7 Jalan Kebun.

3rd nak terima kasih pada Cheezas Cheese Powder.. sebab sudi nak sponsor sos cheese ni..para peminat cheese memang seronok laa ni..dengan hanya tuang air dan bancuh serbuk pencicah cheese dari Cheezas ni..siap dah cheese sos nye..boleh dah cicah dengan wedges ke..fries ke..ayam goreng ke..sedap dan mudahh uolls..


kalau berminat nak dapatkan  Cheezas Cheese Powder ni boleh contact :
FB : Cheezas Cheese Powder - HQ
Contact No : https://api.whatsapp.com/send?phone=60135882045
Website : www.cheezas.com

Yang Ke 4..nak terima kasih pada CrafterHa'Na sebab sudi sponsor pin pony yang sangat comel..



ni kalo anak2 gegirl nampak ni..memang berebut laa..sebab comel sangat..pastu pony pulak tu..
Pin ni pon sesuai dijadikan gift pelbagai majlis, seperti kahwin,hari jadi, akikah atau untuk dijadikan kenang-kenangan..haa..dah nak dekat akhir tahun ni..boleh dah servey nak bagi sourvenior kat cikgu2 tadika anak2..yang mane anak2 last year tadika tahun ni.. 😂😂😂
kalau berminat boleh contact :

Nurul Nabilah : 01126216226
FB : https://www.facebook.com/nurul.bella.1671


Actually ade 16 item semuanya dalam beg goodies tu..tapi lain2 tu di sponsor oleh geng2 gojes sendiri..saje suka2 berkongsi rezeki..alhamdulillah..terima kasih banyak..moga murah rezeki kalian semua..

💖Nasi kerabu segera -- sponsor by Dr Eni
💖Hand towel -- sponsor by nona & cikkin
💖Sambal siong -- sponsor by kak lin sambal menyengat
💖Apron Kitty -- sponsor by Kak Khai & Rara
💖 Tasbih elektronik -- sponsor by Az
💖 Pomade -- sponsor by Iera
💖 Cermin -- sponsor by Anna
💖 Pen coway -- sponsor by Ena
💖 Roti golok -- sponsor by Cikna
💖 Brooch -- sponsor by Wawa & Umie
💖 Bekas brooch -- sponsor by Nana
💖 Fridge magnet -- sponsor by Mommy Allene

Ok lah..sampai ketemu lagi in sha allah..terima kasih laa sudi singgah bace cikkin bebel ni..😅😘😘






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Acuyuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

Clipping Path said...

Your card is gorgeous.such a sweet image, I love the soft colours and beautiful detailing.

gomaa elsayed said...




شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر


Loan Offer said...

Dearest Esteems,

We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

Contact Dr. James Eric Firm via
Email: fastloanoffer34@gmail.com
https://urgentloanoffer22.blogspot.com/
Whatsapp +918929509036
Best Regards,
Dr. James Eric.
Executive Investment
Consultant./Mediator/Facilitator

Bekçi said...

takipciadresin.com - instagram takipçi satın al - takipcialdim.com - instagram takipçi satın al - smmpaketleri.com - tiktok takipçi satın al - instagram beğeni satın al - otomatikbegenisatinal.com - adresekleme.com - btcturk güvenilir mi - bitcoinhesabiacma.com - izlenme-satin-al.com - numarasmsonay.com - borsagazete.com - takipcisatinals.com - youtube izlenme satın al - google haritalara yer ekleme - altyapisizinternet.com - mikrofiber havlu - no deposit bonus forex 2021 - tiktok jeton hilesi - tiktok beğeni satın al - microsoft word indir - misli apk indir - binance güvenilir mi - binance güvenilir mi - binance güvenilir mi - guvenilirmiyasalmi.com - takipçi satın al - kimlik kaybetme cezası - engelli emekli maaşı hesaplama - sigorta için gerekli evraklar - ptt kart bakiyesi sorgulama - asker yol parası sorgulama - kapıda ödeme kargo gönderme - aile hekimi maaşları - esnaf odası kayıt ücreti - bankaların pos cihazı komisyon oranları - mikrofiber havlu

Unknown said...

marsbahis
betboo
sultanbet
marsbahis
betboo
sultanbet

Unknown said...

Ucuz, kaliteli ve organik sosyal medya hizmetleri satın almak için Ravje Medyayı tercih edebilir ve sosyal medya hesaplarını hızla büyütebilirsin. Ravje Medya ile sosyal medya hesaplarını organik ve gerçek kişiler ile geliştirebilir, kişisel ya da ticari hesapların için Ravje Medyayı tercih edebilirsin. Ravje Medya internet sitesine giriş yapmak için hemen tıkla: ravje.com

İnstagram takipçi satın almak için Ravje Medya hizmetlerini tercih edebilir, güvenilir ve gerçek takipçilere Ravje Medya ile ulaşabilirsin. İnstagram takipçi satın almak artık Ravje Medya ile oldukça güvenilir. Hemen instagram takipçi satın almak için Ravje Medyanın ilgili sayfasını ziyaret et: instagram takipçi satın al

Tiktok takipçi satın al istiyorsan tercihini Ravje Medya yap! Ravje Medya uzman kadrosu ve profesyonel ekibi ile sizlere Tiktok takipçi satın alma hizmetide sunmaktadır. Tiktok takipçi satın almak için hemen tıkla: tiktok takipçi satın al

İnstagram beğeni satın almak için Ravje medya instagram beğeni satın al sayfasına giriş yap, hızlı ve kaliteli instagram beğeni satın al: instagram beğeni satın al

Youtube izlenme satın al sayfası ile hemen youtube izlenme satın al! Ravje medya kalitesi ile hemen youtube izlenme satın almak için tıklayın: youtube izlenme satın al

Twitter takipçi satın almak istiyorsan Ravje medya twitter takipçi satın al sayfasına tıkla, Ravje medya güvencesi ile organik twitter takipçi satın al: twitter takipçi satın al

اخبار المملكة said...

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تسليك مجاري بالاحساء
شركة تسليك مجاري بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالقصيم

Post a Comment