RSS

The Perfect Canvas!!

Assalamualaikum..
Good morning semua..

haaa...sape penah dengar pasal The Perfect Canvas??

ala..diorang yang jual canvas secara online tu.. macam2 jenis canvas kite boley tempah dengan mereka ni.. hanya emailkan mereka gambar yang kite nak ke alamat email  mereka :theperfectcanvas@gmail.com..mereka akan printkan atas canvas yang cantik dan ianya sangat sesuai dan menarik untuk dijadikan hiasan di bilik tidur, ruang tamu mahupun lokasi terselindung di rumah kamu..bestt!!

ada berjenis-jenis produk canvas yang ade kat TPC ni .. korang boleh pilih yang bersesuaian dengan jiwa korang..antaranya mereka ada produk seperti yang kat bawah ni..

White Boreder Canvas

Split Canvas
Fabric Canvas
Full Wrap Canvas
 
macammana dengan size dan harga? jangan risau.. boley tengok kat bawah ni..or klik sini --> Sizes & Prices

sila klik untuk gambaran lebih jelas..=)

korang jangan pening-pening..macam2 boleh kat TPC ni..nak letak multiple gamba dalam satu canvas pon boley..nak letak caption /massage kat atas gamba pon boley..kalo b2b yang nak cari art stand pon diorang ade...boley contact TPC terus k..untuk keterangan lanjut..
 
The Perfect Canvas

C-5-10 Vista Hatamas

Jalan Hatamas Utama
Bukit Hatamas
43200 Cheras
Selangor, Malaysia


013-2897630
013-3997630

theperfectcanvas@gmail.com



tau.. ramai b2b carik yang ni kan..=)


haa...menarik tak?  menarik kan..cikkin pon memang nak place order dengan diorang ni..tapi tak sampai-sampai lagi hajat tu..sebabnye tak jumpe lagi gamba yang menarik untuk dicanvaskan..hihi..tapi da memang dapat green lite dari en tunang..nak hias bilik pengantin katenye..hehehe..YEAYY!! so..kawan2..x yah susah2 korang nak g cari tempat buat canvas tu..terjah je blog mereka The Perfect Canvas..emailkan gamba korang..buat payment..tunggu jap..pas seminggu..insyaallah korang dapat call yang mengatakan canvas anda telah siap..hehe...

bagi rakan2 yang tak tau plak nak buat ape ngan canvas tu...meh cikkin bagi gambaran sikit ye..kalo cikkin & en tunang nak letak canvas ni kat bilik pengantin..cam tertarik dengan idea cik KINA. .nak letak kat kepala katil jugak.. hihihi..

kalo camni gune Split Fabric Canvas..hehe..memandai..=)

bagi yang sedang mencari idea pelamin..boley guna idea mereka ni..sgt cun..menarik tertarik ko memang da bomb ok..!!



haa..ape kate anda..cantik kan pelamin ni..


Justeru itu..sebenarnya..sempena usia mereka mencecah 1 tahun  ni...mereka mengajak all bloggers untuk promote bisness diorang...3 pemenang bertuah akan dapat special Prizes dari mereka..free canvas printing for 3 winners!! yeayy lagi!!! sebab tu laa ade entry ni..ngee~~ so hari ni..moh kite tempah canvas ramai2..join contest ni pon lagi laa digalakkan..moh laa kengkawan..mana tau ade rezeki..=)


oh..sebelum terlupa..tarikh tutup penyertaan adalah pada 1st MAY 2011





pssstt...tak salahkan kalo mencuba..rezeki masing2..sekadar berkongsi kegembiraan dan menyahut cabaran..=)






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

Dia.Honey said...

kalau menang leh jadik hadiah kawen ni...hehehehhehe nak cube try la nnt..

and gud luck to u......

~ NANA ~ said...

teringin sgt nak buat tp my mom tak kasi...huhu

*still dlm proses memujuk*

"cikkin" said...

moh2..kite join sesame..=)

"cikkin" said...

nana: nape mom x kasi? huhu..teruskan memujuk =)

~ mizzAmy ~ said...

good luck cikkin!!

lovelyadibah said...

ramainyerrrrrrrrrrrrrr wt contest nie...geramm222....nk wt ke x??ekekekeke..

btw,gudluck!!!:P

"cikkin" said...

thanks amy..=)

dba!! cepat buat..hihi..saje memeriahkan susana..=)

K.I.N.A said...

kina pun mmg igt nk buat split tu utk pelamin! wah..tak sangka ad da buat..hehe..

"cikkin" said...

wah..kina!! mesti cantik..sila buat tau..=)

Post a Comment